Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 20.06.2010.
21:45
Kurir rs A

Estradne umetnice bi Dekija Stankovića

Žene sa javne scene izabrale Dejana Stankovića za najseksepilnijeg fudbalera srpske reprezentacije...

Znaju one da je Stojke odbranio penal, da je Lane zabio prvi gol za Srbiju u istoriji i tu se, otprilike, završava svaka priča o utakmici. Radije vole da divane o izvajanim trbušnjacima naših fudbalera, pogledima koji ih obaraju s nogu, osmesima što ih razoružavaju... Naravno, imaju svoje favorite među srpskim reprezentativcima. Neke od njih su pristale da otkriju njihova imena i nama.


Maja Nikolić: Deki je kompletan muškarac

"Dejan Stanković je najbolji frajer! Ima sve što treba: šarmantan je, iskusan, lep, zgodan, pametan, uporan, istrajan, vredan... Poznajem ga godinama i mogu vam reći da je kompletan muškarac, u pravom smislu te reči. Neki muškarci ceo život ulažu napor da postanu neko i nešto, a on je rođen s tim."

Mirjana Božović: Nemanjin osmeh pleni

"Nemanja Vidić je za mene najseksepilniji fudbaler. Iako mi se čini da se retko smeje, kad god to učini, jednostavno pleni. Zgodan je, lep i atraktivan, a dres mu stoji fantastično. On je moj izbor!"

Milica Todorović: Stojke je moćan

"Najseksepilniji fudbaler je definitivno golman Vladimir Stojković. Primetila sam ga na utakmici protiv Nemačke, na kojoj je ispao pravi heroj. Deluje mi vrlo simpatično i šarmantno, a kad brani, deluje veoma moćno među stativama."


Jelena Kostov: Lane je kao maneken

"Iz sadašnje reprezentacije najlepši mi je Milan Jovanović. Izgleda kao pravi šmeker, a i lepo se ponaša, kako na terenu tako i van njega. Odlično je građen i mislim da bi dobro prošao, čak i kao maneken."


Slađana Delibašić: Stanković je šarmer

"Stanković mi se sviđa zbog šarma koji poseduje, ima lepo telo, veoma je uspešan i stariji je, pa mi se samim tim još više sviđa. Njemu dajem malu prednost nad Nemanjom Vidićem, koji je simpatičan, ali mlad, mada mi se dopada i njegov stil igre. Ipak, po mom mišljenju, Ronaldo je savršen! Sve mu je na svom mestu. Izvajano telo, perfektni trbušnjaci, lepo lice..."


Slađana Ivanišević: Eh, kad se Dekiju dres pripije uz telo

"Dejan Stanković je najbolji frajer! Ostali su mlađi, tako da me ne privlače. Smatram da je najlepši i najseksepilniji i da na terenu deluje moćno. Dres mu stoji odlično, pogotovo kad se natopi znojem i pripije uz telo."


Katarina Ostojić Kaja: Stanković je jednostavno lep čovek

"Iako nisam luda za fudbalom, čak i ne znam ko je u reprezentaciji, nisam mogla a da ne primetim lepotu Dejana Stankovića. Nema tu ništa što drugi ne mogu da vide ili već nisu videli, čovek je prosto lep i ako moram da biram, on je moj izbor."


Severina: Drhtim kad vidim Vidića!

"Oči Nemanje Vidića u svakoj ženi bude učestalo treptanje jer svojim bleštanjem oštećuju vid, čak i preko TV ekrana! I ja zadrhtim ko Boj Džordž kad mu uhvatim pogled, ali me buni to što je odbrambeni igrač. Mislim da bi bio dosta bolji napadač! Žao mi je što ne može večeras biti na mom koncertu na Ušću."
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online