Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 24.11.2016.
14:31
Stars A

Ana Bekuta: Ostavila sam sina u domu

Ana Bekuta je konačno nakon 40 godina progovorila o tome kako je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu.

Z. K. Munja
Bilo je teško roditi dete sa 17 godina: Ana Bekuta

Pevačica je naslednika rodila sa samo 17 godina u vanbračnoj vezi. Taj period je, kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala.

I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih - rekla je Bekuta za magazin "Star".

- Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smešio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u noszdrvama i otisak njegovih majučnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - rekla je Bekuta.

POVEZANE VESTI

Subota 26.11.2016. 22:30
"........ Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče........" ______ Ееее ку-рво распала !!! Да те ословим са "кучко" па увриједила бих ону племениту 4-ножну животињу која је спремна и животом да плати само да њени штенци буду безбједни! Мачка кидише на сваког ко макар покуша да се приближи мачићима.....итд Нема веће животиње и ст-оке од жене која остави своје дјете....!!!
Subota 26.11.2016. 22:35
Да...родила са 17. год живјела ванбрачно, и прече јој је било шта ће рећи село па дјете оставила у дом! Оно као да се правда да је био само 8 мјесеци....ама да је био макар и на ЈЕДАН ДАН...Ана ти си у мојим очима обична ништарија....НУЛА ОД ОСОБЕ !!! Како је живјела као малољетна, у блуду и неморалу тако и данас није ништа боља. Живи са Милутином, вуцара га по клубовима а колико је мени познато он има жену од које се није развео!!! Ееее једном ку-рва....ку-рва до гроба...!!! ФУУУУУЈ.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online