Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 12.10.2016.
12:06
espreso.rs A

Dunju Ilić opet manijački pretukli: A razlog je neverovatan! (VIDEO)

Pre nekoliko meseci dobila je batine jer je navodno branila Srbiju, a sada još jedna "tura" batina za pevačicu.

Z. K. Munja
Ovako izgleda kad je ne tuku: Dunja Ilić

Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost, pre samo nekoliko dana objavila je provokativan video snimak u kom se gola mazi u krevetu, a sada je situacija mnogo gora.

Naime, Dunja je postavila video snimak u kome pokazuje podliv na oku, a vrlo dobro pamtimo još uvek kako je pre nekoliko meseci bila pretučena jer je po njenim rečima branila Srbiju.

Ona je puna incidenata non-stop, pa je tako uzburkala javnost kada je promenila veru i prešla u islam, a zatim se udala i razvela brzinom svetlosti.

Čak je i britanski Dejli mejl pisao o tome kako je pevačica u Srbiji pretučena jer je muslimanske veroispovesti.

Dunja, koja je već bila žrtva nasilja, u opisu najnovijeg snimka je kratko napisala: "Odmah hoću beneficirani staž. Pomeša me čovek pa ja dobih preko oka. Mamicu mu". Uz komentar, pevačica je dodala i nekoliko smajlija, iako nikome nije bilo jasno šta je smešno.

Kako bi "smirila strasti", pevačica je objasnila da ju je jedan čovek pomešao sa nekom konobaricom i udario joj šamar od kojeg je dobila podlive. Ona je dodala i da se ne ljuti jer je u pitanju greška, a da joj je smešno to što uvek "naj**e ni kriva ni dužna".

POVEZANE VESTI

Petak 14.10.2016. 22:11
Дуња није пјевачица ни у ком случају не припада пјевачицама! Ова дјевојка је изванредан скандал - мајстор....у Београду је била позната по испадима и скандалима....Отишла је из србије и једно вријеме се није знало гдје је?....као да је у земљу пропала! Да би се сазнало да је у Сарајево...да је промјенила вјеру тј из православља је прешла у ислам. По друштвеним мрежама је јавно писала како је у Сарајеву нашла мир, љубав и нову снагу у новој вјери. Почетком ове године поново је на себе скренула пажњу јавности са скандалозним и узнемиравајућим сликама на којима је ппребијена и обливена крвљу., у Приштини....?! Мени је најискреније жао ове дјевојке јер на неки начин покушава на себе скренути пажњу на било који начин...! Дали је то можда потајни прикривени њен вапај да јој се помогне и вапај за пажњом и љубављу...? Она је у неком свом хаосу....није јој лако.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online