Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 26.09.2016.
08:30
S. Đurić - Vesti A

Bebi bum na estradi

Na domaćoj estradnoj sceni poslednjih nekoliko meseci zavladao je bebi bum. Mnoge pevačice su u drugom stanju, neke su se već porodile, pa se stariji pevači šale da ako nastave ovim tempom do Nove godine neće imati ko da peva.

instagram.com/seka_aleksic
Plakala od sreće: Seka Aleksić

Poslednja u nizu je Seka Aleksić, koja se porodila za vikend i na svet donela sina Jakova. Iako joj je termin bio sredinom oktobra, pa je planirala da se porodi u Beču, mali Jakov je poranio, pa se rodio u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Seka je plakala od sreće kada je sina prvi put privila na grudi, a kako i ne bi kada je punih šest godina trajala njena borba da dobije bebu. Porođaju je, kako pišu beogradski mediji, prisustvovao i njen suprug Veljko Piljkić, koji se nije odvajao od žene, presekao je pupčanu vrpcu, a potom su usledile brojne čestitke njenih kolega sa estrade.

- Seka je porođaj podnela sasvim lepo. Beba je teška 3.200 grama, a dugačka 48 centimetara i ocenjena je sa desetkom - rekao je presrećan tata Veljko za beogradske medije. Velika želja da postane mama ispunila se pre nekoliko dana i Ildi Šaulić koja je na svet donela Emu. Usledilo je veliko slavlje, a deda Šaban nije štedeo, pa se uz brojne kolege sa estrade lumpovalo do jutra.

- Ostvario mi se san. Porodila se moja Ilda, mojoj sreći nema kraja. Dobili smo još jednu princezu - rekao je Šaban Šaulić. Međutim, njegovo slavlje nije ništa spram onoga koje je priredio Vlado Georgiev kada mu se pre dve nedelje rodila ćerka Sofija. On je s prijateljima slavio punih sedam dana, pilo se, pevalo, a palile su se i baklje. O svemu Barba je obaveštavao svoje pratioce na društvenim mrežama, a kako pišu pojedini mediji, pohvalio se i da ćerkica liči na njega. I njegova devojka Milica Samardžija oglasila se na društvenim mrežama i napisala da je njihova beba "napravljena od ljubavi"...

Za razliku od njih Nikola Rokvić već ima jednomesečni staž kao tata male Leone, koju je njegova supruga Bojana na svet donela u Americi. Beba k'o beba plače i noću, pa je Nikola uz fotografiju ćerkice na Instagramu napisao: "Što bismo spavali, je l' tako ćero?" Ali, sve su to slatke muke koje se brzo zaborave kada se uzme dete u naručje.

Broje sitno do porođaja

Sitno do porođaja broji i Nikolija Jovanović, koja je ušla u deveti mesec trudnoće, a njena mama Vesna Zmijanac ne može da dočeka trenutak kada će uzeti u naručje unuče.

- Ne plašim se porođaja, imala sam strahove prva tri meseca trudnoće, ali hvala bogu, to je prošlo. Generalno, jesam malo isprepadana sama po sebi zato što volim da držim sve pod kontrolom, a neke stvari ipak ne možete - rekla je jednom prilikom Nikolija, od koje se ne odvaja njen dečko Relja Popović. U porodilište uskoro će i Ana Štajdohar koja sa suprugom Nikolom Demonjom čeka drugo dete. Međutim, nemaju svi obzira prema trudnicama, pa je Ana na društvenim mrežama napisala kako je zbog nje neprijatnost doživela kasirka u samoposluzi samo zato što je pevačicu u osmom mesecu trudnoće sa stomakom do zuba pustila preko reda.

Trudne glumice

Vredne rode ove godine nisu zaobišle ni glumce. Sredinom leta Danijela Vranješ saznala je da je u drugom stanju. Mnogi se mršte jer je glumica ostala u drugom stanju u 43. godini, ali ona ne haje za zlonamerne komentare, već se, kako i dolikuje, raduje bebi koju će roditi krajem godine. U blagoslovenom stanju je i Tamara Dragičević, koja čeka prvo dete sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom. Po prvi put i Voja Brajović će uskoro postati deda. Njegova ćerka i glumica Iskra i njen suprug Siniša Babić s nestrpljenjem čekaju rođenje prvog deteta.

- Doživela sam da na kasirku urla muškarac, besan i revoltiran jer je zbog nje morao da me propusti. Toliko je bio besan da ga čak nije mrzelo da napiše i protestno pismo kompaniji i da traži da mu se kasirka izvini jer kakvo je to, zaboga, pravilo da se propuštaju trudnice i gde to piše. E, "gospodine"... moje saučešće tvojoj supruzi/devojci. Evo ja ti se duboko izvinjavam što nisam primetila da si ti zapravo slabiji pol, i da je tvoj teret mnogo veći od mog. Treba nositi tu samoživost, primitivizam i agresiju, nije to lako... - napisala je Ana na Fejsbuku.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.09.2016. 17:50
"........ Ana Štajdohar koja sa suprugom Nikolom Demonjom čeka drugo dete. Međutim, nemaju svi obzira prema trudnicama, pa je Ana na društvenim mrežama napisala kako je zbog nje neprijatnost doživela kasirka u samoposluzi samo zato što je pevačicu u osmom mesecu trudnoće sa stomakom do zuba pustila preko reda........"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online