Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.08.2016.
22:36
Vestionline, Alo.rs A

Nude mu seks, a on nema ništa protiv!

Darko Lazić, najtraženiji pevač iz redova zvezda “Granda”, nedavno je na nekom beogradskom splavu uveseljavao naše košarkaše po njihovom povratku sa Igara u Riju.

instagram.com/lazardarkovic
Pun mu inboks nepristojnih poruka, brani se Darko lazić

Međutim, Darka ne vole samo naši uspešni sportisti, več i mlade devojke koje mu na Instagram nalogu nude avanturu za jednu noć, ali pevač tvrdi da nije zainteresovan.

- Ja sam oženjen čovek, mene to ne zanima. Pišu svašta, nude se, ali nemam ništa protiv, neka pišu, to je normalno - sa osmehom je poručio pevač.

Milica ludovala uz Darka

Na nastupu koji je Darko Lazić održao na jednom beogradskom splavu u prvim redovima je đuskala njegova supruga Ana Sević. Ko je čuvao njihovu ćerkicu Lorenu u tom trenutku nije nam poznato, ali Ana nije skidala osmeh sa lica. Nešto dalje od nje u društvu menadžera Gorana Lečića veselila se i atraktivna pevačica Milica Pavlović, koja je sa društvom nazdravljala vinom. Vesela i raspoložena ona je đuskala do jutra, jer je retko kada slobodna petkom, pa je mogla da se opusti sa prijateljima.

Darkov Instagram profil se osim po nepristojnim ponudama ističe i po luksuznim automobilima koje pevač stalno fotografiše. Ljudi se pitaju otkud Darku toliko para da poseduje vozni park sačinjen od ekskluzivnih modela automobila, pa nam je pevač rešio misteriju.

- Ja mnogo volim brze i luksuzne automobile i kad naletim na prijatelja koji ima takav automobil, ja ga uslikam. Nisu moji zaista, taman posla. Iz tvojih usta u božije uši. To što vidite sve su kola mojih prijatelja, a jedan je ženin. Ja još nemam svoj automobil, tek treba da ga kupim. Toliko luksuzan sigurno neće biti, jer mnogo novca treba za takav auto - otkriva mlada pevačka zvezda.

Košarkaši koje je Darko pre nekoliko dana uveseljavao nisu žalili para dok su slavili osvojenu srebrnu medalju na prestižnom sportskom takmičenju, te su krupnim novčanicama čašćavali Lazića i njegove kolege Dejana Matića i Milicu Pavlović. Ipak, Darko nije želeo da nam otkrije koji sportista je bio najdarežljiviji i kojom svotom novca ga je častio da bi mu pevač otpevao omiljene pesme.

- Jedna velika čast. Drago mi je što sam baš ja dobio priliku da budem deo tog slavlja. Baš smo se lepo proveli, provod je trajao do jutra. Lepa atmosfera, druženje i lepo iskustvo. Bilo je para, ali nisam brojao zaista, ja sam tu došao prijateljski. Bilo je lepo druženje, nisam obraćao pažnju na to ko mi je koliki bakšiš dao - rekao je pobednik četvrte sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a potom objasnio da zapravo ne dobija prevelik bakšiš na svadbama na kojima peva.

- To je bakšiš koji se deli. Tu bude dosta pevača, muzičara, pa kad se taj novac podeli, meni ne ostaje neka velika suma. Ne uzmem više od 200-300 evra - dodao je Lazić.

Pošto pevač nije bio previše pričljiv kada smo ga upitali za bakšiš na proslavi sportista, rešili smo da ga stavimo na muke. Pitali smo ga za paparaco fotografije na kojima je prisan sa atraktivnom crnkom.

- Devojka je prišla da se slika sa mnom usred bela dana. Zagrlio sam je kao što bi svaku drugu devojku koja priđe da se sa mnom slika. To je iskorišćeno na malo drugačiji način, ali, bože moj, novine nešto moraju da pišu - pravdao se Darko.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online