Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 05.06.2010.
03:02
pressonline.com A

Čorba piše pesme za Cecu

Svetlana Ceca Ražnatović ponovo će na delu pokazati svoju humanost. Srpska folk zvezda trebalo bi da učestvuje sredinom juna na velikoj humanitarnoj akciji "Pobedi za decu Prihvatilišta", koja će biti organizovana pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda.

Svetlana Ceca Ražnatović
 

Ceca će za aukciju pokloniti svoje haljine svetskih brendova "Armani", "Versaće", "Dolče i Gabana" i "Dior", čija je vrednost procenjena na nekoliko hiljada evra, saznaje beogradski "Pres".

Sav prikupljeni novac od njihove prodaje namenjen je mališanima bez roditelja, koja žive u Prihvatilištu za decu. Pored Cece, svoje stvari za aukciju doniraće i njena koleginica Nataša Bekvalac i mnoge druge javne ličnosti iz sveta muzike, kulture, mode i sporta.

- Uvek se s velikim zadovoljstvom odazivam svim humanitarnim akcijama, kojih je bilo mnogo u mojoj karijeri. Ovaj poziv sam rado prihvatila i, pored nekih mojih kolega, i ja ću pokloniti neke moje vredne haljine koje sam obukla samo jednom. Nadam se da će se ljudi, koji budu licitirali naše stvari, pokazati na delu, jer je deci bez roditelja pomoć i te kako potrebna - rekla je za "Pres" Ceca, koja je svojevremeno imala i svoj humanitarni fond "Treće dete".

Ražnatovićeva je najavila da uveliko radi na novom albumu, čije objavljivanje, posle četiri godine, planira u oktobru.

- Moja publika je željna novih pesama, tako da bi novi album trebalo da izađe u oktobru. Uveliko se viđam sa Marinom Tucaković i dogovaram detalje da bi sve ispalo perfektno. Radićemo čitavog leta i potrudiću se da svi koji vole moju muziku na jesen slušaju nove pesme. Sa Milošem Nadaždinom sam se dogovorila da, umesto snimanja spota za neku od starih pesama, to ostavimo za nove - rekla je Ceca, koja je na novom albumu obnovila saradnju sa nekadašnjim saradnicima:

- Bora Đorđević, koji mi je napisao baladu "Šta još možeš da mi daš" 1995. godine, ponovo će se potpisati na mom novom albumu. Bilja Spasić je napisala prelep tekst "Rođena nisam za ljubav", a tu je, naravno, i Marina, sa kojom godinama sarađujem.

Ceca kaže da će 14. juna organizovati žurku za svoj 37. rođendan.

- Godine mi ne predstavljaju nikakvu važnost. Osećam se sjajno, kao da imam 22! Nemam scenario u glavi kada je rođendanska žurka u pitanju. Tog dana standardna ekipa dragih ljudi doći će u moju kuću, gde ćemo uz muziku, hranu i piće dočekati sitne sate - kaže Ražnatovićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online