Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 03.06.2010.
21:45
Alo rs A

Veljko branio Seku, pa dobio flašu u glavu!

Na prošlonedeljnom nastupu Seke Aleksić u Švajcarskoj došlo je do incidenta, u kojem su deblji kraj izvukli njen suprug Veljko, koji je dobio flašu u glavu, ali i dečko koji ga je napao.

 Nemoj ti moju devojku da vučeš za kosu : Veljko brani Seku
 

"Seka je posle prvog bloka pesama napravila pauzu, da bi posle kraće pauze krenula ka bini da otpeva drugi blok pesama, a sve vreme su je pratili njen verenik Veljko i njegov rođeni brat Roki, koji je već dugo šef obezbeđenja diskoteke "Atlantis“ u kojoj je pevačica imala nastup", kaže izvor lista "Alo!" i dodaje:

Seka: Gde vi tu vidite incident?!

 

Uprkos potvrdi vlasnika diskoteke da je došlo do incidenta na Sekinom nastupu, u PR službi popularne pevače rečeno je da nije bilo nikakve neprijatne situacije.


"U jednom momentu, mladić je pokušao da dodirne Svetlanu, ali ga je Veljko upozorio da to ne čini, sklonio mu je ruku, na šta je mladić reagovao izvinjenjem. Gde vi tu vidite incident, osim ako na silu pokušavate da pravite senzaciju tamo gde je nema?!", poručeno je iz Sekine službe za odnose sa javnošću.

"Dok su hodali kroz masu ka bendu, jedan pijani mladić je Aleksićevu povukao za kosu. Veljko je odmah skočio ka dečku, udario ga je jednom, ali mu je pijani mladić uzvario, udarivši ga punom flašom piva u glavu. Nastala je gužva u klubu, ali je Piljikić verenicu prepustio bratu da je otprati do scene, a on je uhvatio mladića za vrat i bukvalno ga izneo iz lokala, gde ga je nekoliko puta udario, posle čega je mladić završio na podu", priča izvor lista "Alo!" koji se našao na licu mesta i dodaje da je menadžer Tomaš odmah izašao da vidi šta se dešava.


"Pošto se lokalom brzo pročula vest o tuči, Tomaš je istrčao kako bi eventualno sprečio incident i čim je otvorio vrata lokala, video je pijanog mladića kako leži okrvavljen. Pošto je Veljko nekoliko godina radio kod njega kao član obezbeđenja, odmah ga je pitao šta se desilo. Sekin muž mu je objasnio zbog čega je došlo do incidenta i odmah mu se izvinio. Pijani mladić se pravdao da ne zna zašto je sve to uradio i zamolio vlasnika i Veljka da mu oproste, posle čega je ustao i otišao kući, govoreći da je dobio ono što je i zaslužio", završava izvor koji je insistirao na anonimnosti.
 

U želji da čujemo i vlasnika ove diskoteke, kontaktirali smo s gospodinom Tomašem, koji je potvrdio naše navode.

"Istina je, došlo je do tog incidenta. Godinama držim ovaj lokal i ovo je prvi put da se tako nešto desilo. Veljko je reagovao kao i svaki drugi mladić koji želi da zaštiti svoju devojku. Razgovarao sam posle sa Veljkom, kao i sa dečkom koji nam se bog zna kako izvinjavao. Niko nije zvao policiju jer se sve brzo završilo, a i dečko je rekao da neće ništa pokretati jer je svestan da je pogrešio", rekao nam je vlasnik diskoteke u kojoj se dogodio incident.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online