Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.04.2016.
02:18
D. Petrović - Vesti A

Besna kola i bahata vožnja

Pevači često ističu da su im automobili i kancelarija druga kuća, pa ne žale pare kada su u pitanju četvorotočkaši. Kako najviše vremena provode za volanom, posebno kada putuju na tezge, važno je da automobil bude stabilan i siguran. Ali, ima na estradi i onih koji vole da se šepure skupim, brzim automobilima kako bi pokazali i dokazali da su uspešni i da dobro zarađuju.

printscreen
Porše je zakon: Dara Bubamara

Saša Popović, direktor Granda već neko vreme merka automobile. Šacovao je skupe mašine i na nedavno održanom Sajmu automobila u Beogradu, a onda je odlučio da sebe častim novim kolima. Kako već godinama vozi mercedes nije menjao marku, ali jeste model. On se nedavno pohvalio mercedesom GLE 350 za koji je iskeširao 67.000 evra. Ni Lepa Brena nije žalila pare, pa je pazarila majbah, koji je navodno platila 150.000 evra. Ali, nije se baš usrećila. Tek što je automobil dopremljen u Beograd za volan je seo njen mlađi sin Viktor i u društvu oca Slobodana Živojinovića testirao kola na auto-putu. Ali, avaj zaustavila ga je policija, pa je najmlađi Živojinović zaradio kaznu.

Mercedes od babe

Da nije dobro hvaliti se na sopstvenoj koži je osetila i Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika. Ona se hvalila kako ima dva luksuzna automobila - BMW H
6 i mercedes S 320. A, onda je pozvana da u poreskoj upravi "peva" o svojoj imovini. Sandra se pravdala poreznicima da je BMW dobila od dečka, dok su joj mercedes poklonili deda i baba, koji žive u inostranstvu. Nakon ove njene izjave na estradi su se danima sprdali s njom i proveravali ko i gde ima rodbinu po inostranstvu. Ali, mnogi su zaključili da im rođaci nisu tako široke ruke kao Sandrina baba koja je unuku častila skupocenim automobilom.

Ako ste pomislili da su samo muškarci ljubitelji skupih i brzih automobila grdno ste se prevarili. Dara Bubamara je među najstrastvenijim ljubiteljima četvorotočkaša na estradi i ne žali pare kada su u pitanju automobili. Ona je ponosni vlasnik belog poršea, ali je često slikana kako pravi prekšaje, pa je više puta javno prozivana zbog bahate vožnje beogradskim ulicama.

- Vozim muški i za volanom nekad zaista umem da preteram, posebno kad auto cepam na auto-putu. Zato često plaćam kazne, najčešće na licu mesta. Nekad uspem da se izvučem na priču, a nekad i ne - rekla je svojevremeno Dara, koja ima bogat vozni park.

I njena drugarica Seka Aleksić je veliki ljubitelj skupih i luksuznih automobila. Pre dve godine ona se na društvenim mrežama pohvalila kako joj je suprug Veljko za rođendan poklonio mercedes SLK AMG vredan navodno čak 100.000 evra. Ali, samo nekoliko dana kasnije na vrata joj je zakucala poreska inspekcija sa pitanjem - odakle joj pare za tako skup auto i da li je pratila porez? Seki je preselo to što se hvalila, ali je gorku lekciju i naučila, pa se na društvenim mrežama više ne hvali skupocenim poklonima, jer dobro zna da poreznici motre na svakom koraku.

Ni Željko Joksimović nije imun na lepe i skupe automobile, a najmiliji mu je mercedes, dok njegova supruga Jovana ipak više voli svoj beli BMW . Međutim, Joksimović je poznat i po tome što preko leta vozi skuter po Beogradu, što mu omogućava lakše probijanje kroz zakrčene ulice, a nedavno je od supruge za rođendan dobio i bicikl, pa nema sumnje da ćemo ga ovog leta viđati i na ovom dvotočkašu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online