Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.05.2010.
11:22
Press rs A

Milan: Oslo sam osvojio šiškama!

Predstavnik Srbije na Evrosongu Milan Stanković dan nakon što se plasirao u finale najvećeg evropskog muzičkog takmičenja za Press priča o utiscima i očekivanjima. Iako smo ga jedva probudili oko 15 časova, bio je raspoložen da govori o prethodnoj noći, kada se naša zastava zavijorila među deset najboljih.

"Osećam se fantastično! Ponosan sam što ću 29. maja ponovo stati na binu "Telenor arene", na kojoj ću svojom energijom i pesmom predstavljati našu zemlju. Očekivao sam plasman u finale jer verujem u Bregu i Marinu Tucaković, koji su napisali pesmu. Dodatnu sigurnost mi je ulila činjenica da je moja pesma na "Jutjubu" druga po gledanosti od svih evrovizijskih kompozicija."

Rada: Milane, ti si naš ponos!

Radmila Manojlović, devojka Milana Stankovića, kaže da je presrećna zbog uspeha predstavnika Srbije na Evrosongu.

 

"Idemo u finale! Bože, koliko sam srećna! Milane, hvala ti za ovo do neba, ti si naš ponos! Hvala svima koji su glasali", napisala je atraktivna pevačica na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kakvi su komentari ostalih učesnika i posetilaca Evrosonga?

"Svi su mi čestitali! Posebno su oduševljeni mojim stajlingom i frizurom! Bilo mi je veoma simpatično kada je voditelj u završnici polufinala komentarisao moje šiške i iskopirao moju frizuru. Voditeljka je tad rekla da će većina mladića imati frizuru kao moju. U Oslo sam doneo drugačiji duh Balkana i drago mi je da je to primećeno."
 

 Jesi li imao tremu pred nastup?

"Uvek imam tremu bez obzira na to gde nastupam. Ali, to je pozitivna trema. Kada je čovek odgovoran i kada mu je stalo da nešto bude dobro, mora da ima malu dozu treme. Ali, kada sam izašao na binu sve je nestalo! Scena je mesto na kome se najbolje osećam i tu zaboravljam na sve. Kada sam čuo aplauz kojim je pesma dočekana, srce mi je bilo puno."


Šta očekuješ u finalu i nadaš li se pobedi?

"Daću sve od sebe u finalu Evrosonga, ali ne opterećujem se plasmanom. Nadam se da će sve kockice da se slože i da će nastup biti odličan. Samokritičan sam i uvek nađem zamerku. Analizirao sam svoj nastup - želim da u finalu bolje pevam i energičnijim plesom propratim pesmu."

Ko te je prvi iz Srbije zvao da čestita?

"Moja porodica i rođaci su zvali odmah nakon polufinala, ali nisam uspeo svima da se javim. Do kasno u noć stizale su čestitke od najbližih saradnika i, naravno, od direktora „Granda" Saše Popovića.

Jesi li imao vremena da obiđeš Oslo i šta ti se najviše dopalo?

"Oslo sam obišao samo na njihov nacionalni praznik 17. maja, kada sam se pridružio njihovom slavlju. Svaki dan mi je isplaniran od jutra do mraka, pa nisam imao vremena za razonodu."

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online