Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.01.2016.
00:10
S. Đurić - Vesti A

Vanbračna deca poznatih: Kad očinstvo postane skandal

Već mesecima ne stišava se medijska prašina oko Devona Antonića, za koga njegova majka Mira tvrdi da je vanbračni sin Miroslava Ilića. Mnogi pevači osudili su Ilića jer ne želi ništa da ima sa mladićem koga nije hteo ni da upozna tokom njegovog nedavnog boravka u Beogradu, gde je došao sa namerom da se sretne sa ocem.

A. Čukić
Prozivke kolega: Miroslav Ilić

Kako je njegova majka već godinama prijateljica sa Lepom Brenom, to je posebno zasmetalo Miroslavu koji je opleo po bivšoj prijateljici. On i dalje neće ni da čuje za Devona, dok njegova majka tvrdi da će pravdu potražiti na sudu kako bi DNK testom dokazala da je čuveni pevač otac njenog sina.

M. Karović
Žena mu sve oprostila: Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom

Kao bos po trnju zbog vanbračne ćerke Ine proveo se i Dragan Kojić Keba koji je godinama odbijao da prizna da je ona njegovo dete. Posle brojnih tužbi, suđenja i žalbi čak i sudu u Strazburu, devojčicina majka Ljiljana Jevremović je isterala svoje, Keba je dete zakonski priznao, platio zaostalu alimentaciju, ali devojčicu ni do dana današnjeg nije upoznao.

Siniša ništa ne krije

Bivši fudbaler Siniša Mihajlović nikada nije krio da je imao avanturu iz koje je dobio sina Marka.
- Otkako je došao na svet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro dece. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, zajedno idemo na odmore. Normalno funkcionišemo i uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - rekao je jednom prilikom Siniša.

Niti je poznaje, niti želi da je ikad vidi. Ali, Ljiljana ne odustaje i želi pošto-poto da njena ćerka ima isti položaj kao i sin i ćerka koje Keba ima u braku sa suprugom Oljom. Kako pišu pojedini beogradski mediji, Ljiljana sada ozbiljno razmišlja da prihvati ponudu i bude jedan od učesnika rijalitija Farma 7, što će biti prilika da javno iznese svoju stranu priče, ali i da zaradi novac.

- Jedan od razloga zašto bih ušla na imanje je i finansijski, jer bi mi to pomoglo da iškolujem dete. Ne znam još koliki su honorari. Keba bi se verovatno plašio mog ulaska na Farmu, jer zna šta sve mogu da otkrijem. Ne znam da li bih pričala o našem odnosu. To zavisi od Ine, jer je on ipak njen drugi roditelj - kaže za beogradske medije Ljiljana Jevremović, koja dodaje da već deceniju i po uopšte ne komunicira sa ocem svog deteta, a da za sve što joj treba od Kebe mora da se obrati advokatu i sudu.

Šaban priznao Roberta

I Šaban Šaulić ima vanbračnog sina Roberta, koga je dobio sa 18 godina. Iako su se Robertova majka i pevač rastali pre nego što se dete rodilo, pevač je priznao sina, koga je izdržavao sve dok nije odrastao.
- Prvi put sam Roberta video kad je imao pet godina. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin i mislim da sam se poneo kao čovek. Priznao sam ga bez da sam išta proveravao. Davao sam mu novac, ali kada je stasao da može sam da zaradi prestao sam da ga izdržavam - kaže Šaban Šaulić.

Z. K. Munja
U dobrim odnosima sa sinom: Marinko Rokvić

Međutim, ima i onih koji vanbračnu decu priznaju i bez pritisaka i sudova.

Bez mnogo pompe Marinko Rokvić je davno priznao svog vanbračnog sina Daria, koji živi u Kanadi.

- To se desilo kako se desilo. Dario se rodio, iz nekog, kako da kažem, susreta. To nije bila veza, niti zabavljanje, pa nisam bio siguran da je dete moje. Mladost-ludost, šta da kažem. Tada još nisam bio ni oženjen, a kasnije moja supruga je insistirala da odemo i proverimo da li je dete zaista moje. Na svu sreću, Dario jeste moj sin - rekao je Marinko, koji vanbračnog sina viđa koliko im obaveze dozvoljavaju. Njegovi sinovi Nikola i Marko lepo su prihvatili brata, pa se s vremena na vreme svi okupe kako i dolikuje, bez bespotrebne ljutnje i prozivki. Jer, dete je dete bez obzira na to da li je rođeno u braku ili van njega.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online