Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.01.2016.
08:30
V. Tasić - Vesti A

Srpska estrada: Burni raskidi i strasna pomirenja

Rada Manojlović u poslednjem trenutku odustala je od kraćeg odmora na Kopaoniku kada je saznala da njen bivši dečko Momir Gajić boravi na najpopularnijoj srpskoj planini. I dok Momira zaobilazi u širokom luku, od Milana Stankovića se ne odvaja.

Z. K. Munja
Pobedila ljubav: Željko i Jovana Joksimović

Zato i ne čudi što već dva meseca mediji spekulišu da su njih dvoje obnovili romansu. I dok oni uglas kažu da "nemaju komentar" sve su glasnije priče da je njihova navodno obnovljena romansa vešto smišljen marketinški trik od koga će oboje medijski profitirati. Radu i Milana vezuje mnogo toga - od zajedničkih početaka na estradnoj sceni kada su oboje sanjali da postanu zvezde, pa nadalje. Iako mnogi kažu da je podgrejana ljubav neukusna kao podgrejano jelo, nije uvek tako. Život često pokazuje i dokazuje da repriza može da bude slađa od premijere.

Instagram/yaemina
U braku osam godina: Emina Jahović i Mustafa Sandal

Ljubav sa turske plaže

Emina Jahović i njen sadašnji suprug i turska pop zvezda Mustafa Sandal, raskidali su i mirili se nekoliko puta. Upoznali su se na plaži, planula je ljubav a lepa Novopazarka je potpuno osvojila popularnog Turčina. Međutim, usledile su svađe i raskid, pa se činilo da je njihova romansa zauvek okončana. Ali, Emina nije zaboravila Mustafu, kao ni on nju pa je usledilo pomirenje kome je, kako se tada pričalo i pisalo, kumovao njen brat i košarkaš Mirsad. Par se ubrzo venčao, Emina je rodila dva sina Jamana i Javuza, a ovih dana slave osam godina braka.

U to se uverila Slavica Ćukteraš i njen verenik i fudbaler Vlada Avramov. Njihova veza je od samog početka burna. Red ljubavi i priprema za venčanje, red žestokih svađa, raskid, pa ponovo pomirenje i veridba. Izgleda da njih dvoje ipak ne mogu jedno bez drugog, a Slavica je zbog Vlade u potpunosti zapostavila muzičku karijeru. Par se skrasio u Japanu gde je Avramov nastavio profesionalnu karijeru, a pevačica sada uživa u ulozi domaćice i peva ili vereniku na uvce ili u kupatilu. Pošto joj je ljubav važnija od posla, karijeru je zamrznula, a da li će se i kada vratiti mikrofonu niko ne zna, verovatno ni ona sama.

I Goca Tržan imala je uspone i padove u vezi sa mlađanim bubnjarom Rašom Novakovićem, ali se njihova romansa ipak jesenas završila ispred matičara. A, bilo je među njima i svađa, trzavica, raskida, pa pomirenja da bi na kraju shvatili da im je ipak najbolje kada su zajedno. Prevazišli su sve probleme, pa čak i razliku od 14 godina koliko je Goca starija od mlađanog muža, a sada uživaju u zajedničkom životu i nadaju se detetu koje bi još više učvrstilo njihov brak.

Rođeni jedno za drugo

Da raskid ne mora automatski da znači i krah romanse, dokaz su Željko Joksimović i njegova supruga Jovana. Njihova ljubav planula je za vreme priprema za Evrosong u Beogradu 2008. godine i mnogi njihovi prijatelji od prvog dana su tvrdili da su popularni muzičar i lepa voditeljka rođeni jedno za drugo. A, onda je usledio dramatičan raskid, doduše samo na nekoliko dana i pomirenje. Ni Željko, ni Jovana nikada nisu rekli zašto su se tada rastali, ali 2012. godine svoju ljubav su zapečatili venčanjem na Maldivima, rođenjem sina Koste i crkvenim venčanjem u Beogradu pre godinu i po dana.

Posle nekoliko meseci razdvojenosti kompozitor Filip Miletić obnovio je romansu sa hrvatskom pevačicom Anom Bebić. Njih dvoje su šest godina bili u vezi, mediji su spekulisali da Filip često "zgreši" s pevačicama s kojima sarađuje, ali je Ana sve to ćutke podnosila. Na kraju joj je pukao film, par se rasturio i svako je nastavio svojim putem. Ali, nije prošlo mnogo a oboje su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa je palo pomirenje. Strast se ponovo razbuktala, a koliko će trajati i da li će ovog puta svoju ljubav krunisati brakom niko ne zna. Ana o ovome ne govori ni najbližim prijateljima koji priželjkuju da se što pre provesele na njihovom venčanju.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online