Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.12.2015.
08:51
S. Đurić - Vesti A

Ofanziva RTS za najluđu noć

Kao i ranijih godina brojne srpske televizije potrudile su se da za svoje gledaoce u Srbiji i dijaspori pripreme što bogatiji novogodišnji program. Pod sloganom "Očekujte neočekivano", RTS je pripremio novogodišnji program sa kojim će ove godine moći da pariraju ostalim komercijalnim televizijama. Glavna urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević istakla je da je Javni servis 300 dana u godini na prvom mestu po gledanosti i da je jedini u regionu koji je najgledaniji u svojoj zemlji. Ona je rekla da će u novogodišnjoj noći RTS predstaviti ono najbolje što Srbija ima.

Očekujte neočekivano: Javni servis RTS

- Novogodišnjim programom želimo da se odužimo za poverenje gledalaca. Što je još važnije RTS je bedem odbrane pristojnosti - rekla je Olivera Kovačević. U snimanju novogodišnjeg programa učestvovao je Simfonijski orkestar, Big bend, Narodni ansambl, Veliki narodni orkestar, Veliki i Dečji hor i Kolibri, oko 70 TV lica i voditelja RTS-a, više od 100 izvođača zabavne i narodne muzike, operski solisti, 50 glumaca, sve ukupno gotovo 1.000 učesnika. Zabavnjaci će pevati narodnjake, džezeri svirati narodnu muziku, TV lica pokazati da su vešti u raznim žanrovima.

- Novogodišnji program ima humanitarni karakter. Podelili smo se u sedam regiona. Takmičimo se u veselju, a nagrade će biti odnete na dečja odeljenja bolnica, ili dečje ustanove regiona pobednika - rekla je Kovačevićeva.

Na ružičastoj televiziji Nova 2016. godina biće dočekana uz tradicionalno Pinkovo novogodišnje veselje, u kome učestvuje više od 300 izvođača na najvećoj prazničnoj sceni na kojoj će se smenjivati Seka Aleksić, Dragica Radosavljević Cakana, Haris Džinović, Ceca Ražnatović, Marinko Rokvić, Saša i Dejan Matić, Dragan Kojić Keba... Za praznično popodne, pripremili su novogodišnje izdanje emisije Popodne sa Leom Kiš, dok će prvog dana Nove godine gledaoce na ružičastom kanalu zabavljati Ognjen Amidžić u prazničnom izdanju svoje emisije.

Adut Prve televizije

Jedan od aduta Prve televizije i u novogodišnjoj noći biće Andrija i Anđelka. Kako će najpopularniji par u Srbiji, proslaviti Novu godinu gledaoci će videti 31. 12. u 20. 30 u specijalnom novogodišnjem izdanju sitkoma "Andrija i Anđelka". Što se tiče filmskog programa sve televizije oslanjaju se na proverene domaće hitove, pa će gledaoci po ko zna koji put na Prvoj televiziji gledati "Ćao inspektore", "A sad adio", ali i filmove "Don Huan de Marko", "Fred Mraz", dok će RTV Pink reprizirati domaću filmsku franšizu "Žikina dinastija".

Narodno veselje počinje u 21 sat i na programu Prve televizije, a za dobro raspoloženje pobrinuo se Grand. Njihov novogodišnji šou prevazišao je sve prethodne kako produkcijski, tako i po broju izvođača, pa će se na sceni smenjivati više od 50 pevača, plesača i glumaca koji će zabavljati gledaoce u najluđoj noći. Gledaoci će uživati u hitovima Marinka Rokvića, Lepe Brene, Ane Bekute, Šabana Šaulića, a svoje umeće pokazaće i mlađe Grandove snage - Rada Manojlović, Milica Todorović, Darko Lazić, Milica Pavlović... Osim pevača za dobru zabavu pobrinuće se i glumci Jelica Sretenović, Nada Blam, Tijana Čurović, Saša Pantić i mnogi drugi.

TV premijera "Bićemo prvaci sveta"

Ove godine RTS je odlučio da svoje gledaoce obraduje i novijim domaćim filmovima, pa će za novogodišnje praznike biti TV premijera filma "Bićemo prvaci sveta" Darka Bajića. Posle uspeha u bioskopima i na brojnim međunarodnim festivalima, sagu o košarkaškim legendama bivše Jugoslavije sada će moći da vide i gledaoci RTS-a.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online