Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.10.2015.
06:16
S. Đurić - Vesti A

Velike grudi na mala leđa

Gotovo da nema pevačice na estradi, bilo da je mlada ili nešto starija, a da nije prepravljala nešto na svom telu. I dok jedne ni za živu glavu ne žele da priznaju da su bile kod estetskog hirurga, druge ne kriju da su ispravljale sve što im se nije dopadalo na sopstvenom telu.

Z. K. Munja
Ne krije operacije: Ceca ražnatović

Ugradnja silikona u grudi ili pumpanje usana postalo je uobičajeno na estradi, ali u poslednje vreme po ugledu na dame iz svetskog šou biznisa i naše pevačice su počele da se premišljaju i da vade silikone ili stavljaju manje, prirodnije implantate.

Svetlana - Ceca Ražnatović, koju uporno proglašavaju za najlepšu pevačicu na srpskoj estradi, pre više godina ugradila je pozamašne silikone. Iako su joj grudi bile ogromne u odnosu na njenu sitnu konstituciju, Ceca je dostojno nosila svoje grudi, a onda je odlučila da ih smanji.

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem. Operisao me je brazilski doktor Hans na jednoj beogradskoj klinici - rekla je pre neku godinu Ceca, koja svoj bujni dekolte pokazuje kao član žirija Pinkovih zvezda, pa mnogi spekulišu da je opet povećavala grudi.

Bojana Rajić zažalila je što je u mladosti povećala usta, koja joj se uopšte nisu sviđala, o čemu je javno govorila. Bivša manekenka je odlučila da vrati prirodan izgled svojih usana, pa se podvrgla uklanjanju silikona, što je bilo bolno.

- Brufen za doručak, ručak i večeru - pričala je Bojana posle operacije.

I Stojanka Novaković Stoja priznala je da je izvadila silikone iz grudi, jer je imala problema sa leđima. Dugo je Stoja negirala da je uopšte povećala grudi, ali je onda rešila da više nikog ne laže.

- Ja sam imala velike grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam problema s leđima. Silikoni su mi napravili problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom izvadila - rekla je Stoja.

Jelena Gerbec stavila je silikone pre oko godinu dana. Međutim, brzo se pokajala i odlučila da je priroda ipak zakon.

- Istina je da sam ih izvadila, jer nikako nisam mogla da se naviknem na strano telo, odnosno implantate koji su mi non-stop smetali. Sada sam zadovoljna, priroda je ipak zakon. Ne mislim da će mi zbog manjih grudi opasti popularnost - rekla je Jelena.

Ovakvih primera na estradi ima još, ali malo koja pevačica će to priznati, jer to bi značilo da su u jednom trenutku ipak ugradile silikone, iako su se klele da su potpuno prirodne.

Usne iz hira

Za razliku od većine koleginica koje su ugradile silikone, Marina Visković nema problem da priča o plastičnoj hirurgiji. Međutim, pevačica je priznala da je ugradila silikone u usne iz hira, ali ih je i izvadila.
- Nemam razloga da išta krijem. Ugradila sam silikone u usne i izvadila ih. O tome sam već mnogo puta pričala i uvek ću. Zaista sam pogrešila što sam povećavala usne, jer su se deformisale. Na kraju sam vratila prirodan izgled usana, operacija vađenja silikona je bila bolna, ali je vredelo - iskrena je Marina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online