Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.10.2015.
16:49
alo.rs A

Ani Nikolić se "javlja": Osećam da dolazi III svetski rat

Pevačica Ana Nikolić je, možda po prvi put, otvoreno pričala o svom o ljubavnom životu, duetu sa sinom Svetlane Cece Ražnatović, ali i strahu da je na pragu treći svetski rat...

Facebook/Ana Nikolić
Brine je situacija sa izbeglicama: Ana Nikolić

Problem sa izbeglicama, koji mesecima prolaze kroz našu zemlju, Ana Nikolić gleda mnogo ozbiljnije od svojih koleginica.

- Žao mi je tih ljudi, ali to nema veze samo sa njihovim slučajem. Mislim da je to neki početak trećeg svetskog rata koji diktiraju svetske sile, a mi smo tu, kao i uglavnom, kolateralna šeta. Ne sviđa mi se čitava ta situacija i smatram da ne vodi ničemu dobrom. Kompletna situacija me plaši, ali se nadam da će se rešiti nekako - kaže Ana.

Inače, pevačica ne želi da otkrije javnosti svoju jaču polovinu.

- Moje bake me često pitaju kada ću se udati, a ja im uvek kažem "uskoro". U septembru kažem u maju, a kada dođe maj, onda najavljujem svadbu na jesen, i tako ukrug - ističe barbika iz Paraćina, čiji stihovi jedne od pesama glase: "Ti si moj zadnji voz da ljubav uhvatim".

- U mom životu nema vagona, ali se pojavila lokomotiva. Pošto su pruge brze, možda me u maju privedu oltaru - dvosmisleno se igra rečima Ana.

Bez alkohola sam dosadna

Ana se posle nekoliko pokušaja potpuno otrgla od jednog od najvećih poroka - alkohola.

- Osećam se odlično i meni je super bez poroka, ali sam vama, novinarima, postala dosadna. Moj život je satkan od skandala, iako 90 odsto slučajeva nije bilo do mene. Prosto, imam intrigantan karakter i osobine koje su paradoksalne, zbog čega je muškarcima teško da me prate. Ko me razume, nek i meni objasni da i ja sebe shvatim - iskrena je Nikolićeva, koja će uskoro publici predstaviti i duet sa sinom folk dive Cece Ražnatović.

- Veljko je talentovan i presladak mladić koji je čitavu pesmu sam uradio. Volim da srađujem sa mladim ljudima jer mi unesu novu energiju u rad, i to me vozi dalje. Znam da su svi zajedno sedeli kod Marine Tucaković i da su se mene setili, poslali su mi snimak pesme i odmah sam je prihvatila. Tek treba da otpevam svoje delove. Jedva čekam - otkriva članica žirija emisije "Više od igre“.

Kolege me na nastupima smore svojim pesmama

Ana kaže da na nastupima vrlo često peva pesme svojih kolega i tek pokoju sa svog repertoara.

- Poznata sam kao neko ko ima šarolik repertoar. Bila sam na nastupima kolega koji me smore pevajući samo svoje pesme. Iako ih volim, hoću u klubu da čujem nešto od drugih izvođača. Volim beogradsku publiku jer sam pred njima najopuštenija, zato im spremam svašta nešto - obećava Nikolićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online