Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.06.2015.
08:47
E. V. - Vesti A

Lažiraju svađe zbog rejtinga

Da na estradi ne prezaju ni od čega zarad malo popularnosti nije nikakva tajna, a sukobi su se pokazali kao najbolje oružje da pevači završe u novinama. Zato ne čudi što od svađa sve pršti u raznim rijaliti šou programima, ali i ozbiljnim emisijama.

Vesti
Direktor: Saša Popović

Kako pišu beogradski mediji, Zorica Brunclik žestoko se posvađala sa Sašom Popovićem, direktorom Granda i besna napustila stolicu u žiriju takmičenja Zvezde Granda. Njihov sukob završio je, naravno, u medijima, a pevačica je ljuta na gazdu Granda jer o kandidatima odlučuje bacanjem novčića.

- Usprotivila sam se tome i momentalno htela da napustim žiri, jer nisam želela da se kockam sa bilo čijom sudbinom, a i u pitanju su mladi životi koji zaslužuju pravičnost. Osim toga ne želim da ocenjujem njihovo oblačenje i scenski nastup, jer nisam kompetentna - rekla je Zorica, a preneli su mediji. Naravno, oglasio se Grand koji je obelodanio poruku koju je Brunclikova poslala Popoviću u kojoj piše "da ona neće biti član žirija dok je Grand na TV Prva?!".

Kako se već danima priča po estradnim kuloarima, ovaj sukob je zapravo lažan, a sve zarad podizanja tenzije i rejtinga Zvezda Granda uoči finala. Međutim, niko od pevača ne usuđuje se da to i javno kaže, jer niko nije lud da se zameri Popoviću, najmoćnijem čoveku srpske estrade. Navodni javni sukobi u ovom i sličnim takmičenjima nisu novina, niti su je izmislili srpski pevači, već su to preuzeli iz svetskih šou programa. Svađe su postale uobičajen dekor i u Pinkovim zvezdama, a najčešće se sukobljavaju Miroslav Ilić i Haris Džinović.

Keba sa rezervne klupe

Kako pišu pojedini mediji Dragan Kojić Keba već je viđen u stolici Zorice Brunclik kao član žirija u Zvezdama Granda. On je u ovu stolicu već uskakao, ali kao zamena Ace Lukasa kada je on imao obaveza i nije mogao da prisustvuje snimanjima emisija. Već tada se Keba pokazao kao dobar, ali nisu imali načina da ga ubace za stalno, pa ga eto sada ponovo ali ovog puta umesto Zorice. A, ako se i kada ona vrati na svoje mesto Keba se opet vraća na klupu za rezerve.

- Ma, Haris mnogo voli da priča u modernom fazonu. Sve nešto spominje stajling, rejting i tako to, a ja se toga užasavam. Za sve to postoje reči u srpskom jeziku i mnogo me nervira ta nazovi modernizacija. Ja sam, brate, staromodan čovek, kad se o takvim stvarima radi - kaže Miroslav i dodaje da se na snimanjima svi dobro provode.

Po sličnom principu funckcioniše i X faktor gde se sukobljavaju Željko Joksimović i Masimo Savić.

Slava udarila u glavu

Kako se priča po kuloarima u Grandu, Zorici je slava udarila u glavu. Uprkos tome što iza sebe ima višedecenijsku karijeru i mnoštvo hitova, godinama je zbog članstva u JUL-u bila na crnim listama i nigde se u medijima nije pojavljivala. Saša Popović je "digao iz mrtvih", stao uz nju onda kada to niko drugi nije hteo i oživeo njenu karijeru. Sad, da li je pevačica to zaboravila, ili samo "diže prašinu", možda ni ona sama ne zna. Ili, je sve zapravo stvar dogovora ko zna.
 

- Ja prosto ne mogu da verujem da on dobrim naziva nešto što je meni užasno. Isvađamo se lepo u žiriju, ali to ne znači da smo u svađi. Kad izađemo iz studija, mi zajedno popijemo kavicu, kao da ništa nije bilo i razgovaramo o sasvim drugim stvarima - kaže Masimo.

I tako razne estradne igre i igrice se nastavljaju, sve po sistemu, dajmo narodu hleba i igara, preciznije svađa i igara ako ništa drugo da se malo zabavi i ne razmišlja o mnogo ozbiljnijim problemima u kojima se nalazi država.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online