Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.06.2015.
09:20
V. Tasić - Vesti A

Srpska estrada puca od silikona

Kad treba da plate pesmu, većini pevačica padne mrak na oči. Skupo im. Kako se žale mnogi autori, kompozitori, aranžeri i tekstopisci, obično krene cenkanje i najčešće pesme daju na veresiju. A kad treba da kupe silikone, pevačice ne pitaju šta košta i ništa im nije skupo.

Z. K. Munja
Ceca: Uzor mlađim pevačicama

Doduše, silikoni su pojeftinili, nisu basnoslovno skupi kao nekada. Novo poprsje može se dobiti, po ceni od oko 2.500 evra. Za silikone se pevačicu ne cenkaju, ali, od kada je zavladala kriza, neke ih plaćaju na rate. A i hirurzi plastičari su morali da se prilagode situaciji pa im izlaze u susret.

Odavno su pevačice shvatile da im, pored pesama, trebaju i veće grudi. Najčešći izgovor je, da bi im haljine bolje stajale, jer su uglavnom pravljene za žene sa bujnim poprsjem! U stvari, uverene su da vlasnici lokala češće angažuju pevačice sa velikim grudima od onih drugih i da one bolje zarađuju, nezavisno od toga kako pevaju. Kako kažu muzički stručnjaci, davno su pesme izgubile bitku sa silikonima. Među prvima, značaj silikona za karijeru je shvatila Zorica Brunclik, koja ih je ugradila pre više od tri decenije, negde u Nemačkoj, kad plastični hirurzi nisu bili masovna pojava u Srbiji, kao danas.

M. Karović

Grudi porasle od krema

Nekada su se pevačice trudile da poreklo svojih nabujalih grudi sakriju. Jedna od njih je i Maja Nikolić, koja je javnost šokirala izjavom da su joj grudi porasle zato što ih je mazala kremom i od dijete.
- Nemam silikone - rekla je jednom prilikom Maja.

Platila ih je papreno, pravo bogatstvo. A onda je hirurga iz Nemačke preporučila tadašnjoj prijateljici, voditeljki Suzani Mančić, koja se sama, svojim autom, zaputila na dalek put da se časti novim grudima. Kako kažu mnogi, upravo su njih dve pokrenule eru silikona, i to davnih dana. Danas, na muzičko-estradnoj sceni, devojke bez silikona su prava retkost. I gotovo sve liče jedna na drugu. Kako kaže jedan hirurg plastičar, najveći broj pevačica koje su došle u njegovu ordinaciju, tražile su iste kao one kakve ima Nataša Bekvalac! Sledeći uzor im je Ceca Ražnatović, a potom Jelena Karleuša.

Nekada su se pevačice trudile da poreklo svojih nabujalih grudi sakriju. Poput Maje Nikolić i njene nezaboravne, šokantne izjave da su joj grudi porasle od mazanja kremom. Pevačice uglavnom više ne kriju da u grudima imaju silikonske implante i da njihova poprsja nisu dar od majke prirode, već delo veštih hirurga koji ispunjavaju njihove želje. Korist od priče o ugradnji silikona je višestruka, obezbeđuju interesovanje javnosti, pojavljivanje slika novih grudi u krupnom planu u medijima, podgrevanje interesovanja javnosti. Ali, daleko od toga da su silikoni unosna investicija kao nekada. Sad ih šetaju svi, od najvećih zvezda kao što je Ceca, do devojaka koje tek počinju karijere.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online