Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 09.05.2015.
09:50
V. Tasić - Vesti A

Šta je Danijela rekla o incidentu sa Ćazimovom Mandom?

U četvrtak uveče, na jednom poznatom beogradskom splavu, slavio se Đurđevdan. Među gostima domaćina, inače suvlasnika splava, našlo se i nekoliko pevačica - Maja Nikolić, Goga Sekulić, Danijela Vranić. Za jednim od stolova, sedelo je veliko, veselo društvo u kojem su bile i Danijela Vranić i Manda Popović, poznata kao bivša devojaka Ćazima Osmanija.

Z. K. Munja
Dobro sam: Danijela Vranić

Kako pričaju oni koji su bili na licu mesta, ništa nije nagoveštavalo da bi moglo da dođe do bilo kakvih problema. Ali, u jednom trenutku, krenulo je naizgled bezazleno gađanje kockicama leda, što je postala jedna od čestih "igrica" na beogradskim splavovima.

Danijela se ovoj igrici slatko smejala, ubeđena da je situacija sasvim bezazlena, posebno što je sa svim devojkama za stolom bila u dobrim odnosima.

- Problem je, čini se, nastao iznenada, u stvari, tinjao je cele večeri. Oko Danijele se muvao udvarač na kojeg je Manda bacila oko. Ona Danijelu poštuje kao ličnost i kao pevačicu, pa je zato i htela da sede za istim stolom. Ipak, temperamentna Manda nije mogla da savlada bes zbog toga što momka zanima Danijela, a ne ona. Njena ljubomora je rasla iz časa u čas, a onda je eskalirala - priča jedna od pevačica koja se našla na licu mesta, ali moli da joj se ne spominje ime, jer ne želi da bude deo ove priče.

Kockice leda su sve češće letele prema Danijeli, bilo ih je sve više. Krenule su i nove provokacije. A onda su Manda i njeno društvo postale još ljuće. Poletele su čaše, flaše i u tren oka nastala je neopisiva frka. Đurđevdansko slavlje se pretvorilo u tuču i kako pričaju očevici, jedna od Mandinih agresivnih, pripitih prijateljica odnekud je izvadila i bejzbol palicu! I da obezbeđenje splava nije munjevito reagovalo, ko zna šta bi bilo. Manda i njene drugarice su ubrzo pod njihovom pratnjom napustile splav.

I dok se po čaršiji priča da je pevačica prebijena i da je izbačena sa splava, ona se toj priči slatko smeje.

- Dobro sam, sve je u redu. Nikog nisam provocirala. Bilo je frke, ali sam se bezbedno vratila kući, bez ikakvih problema. Ma šta da se desilo, ja ljude uvek posmatram pozitivno i izvlačim najbolje iz njih. Nikoga nisam vređala, niti udarila. Znate, ja sam kao muškarac, nikad na žensko ne bih digla ruku. Temperamentna sam, ali umem da zaštitim sebe i svoje dostojanstveno. Nemam nikakvu potrebu da pravim skandale, niti mi trebaju senzacije bilo koje vrste - kaže Danijela posle burne, besane noći iz koje je izašla bez ijedne ogrebotine.

Sačekuša ispred lokala

Da bi izbegla eventualne probleme Danijela je lokal napustila u pratnji jednog prijatelja i momka iz obezbeđenja splava. Na izlazu, pevačicu su sačekale devojke koje su je napale, ali kršni momci su sprečili incident. Danijela je sela u auto sa prijateljem i odvezla se dok su momci iz obezbeđenja stajali ispred drugog automobila, u kojem su bile Manda i njene prijateljice, spremne da pojure za pevačicom. Sve je bilo kao u američkim filmovima, a slučajni prolaznici koji su se zatekli na licu mesta bili su u šoku zbog akcije ispred splava.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online