Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 08.03.2015.
11:10
Alo.rs A

Danijela Vranić imala udes

Pevačica Danijela Vranić je pre tri dana imala saobraćajnu nezgodu u Novom Beogradu, kada se sudarila sa četiri automobila. Naime, kako je put bio klizav, pevačica se u četvrtak u popodnevnim satima našla u lančanom sudaru, a kako je objasnila, u trenutku je pomislila da je pukla bomba. Iako je preživela veliki stres, Danijela na sreću nije teže povređena.

Z. K. Munja
Želi samo da zaboravi: Danijela Vranić

- Imala sam udes. U Beogradu kad padne kiša, to je kao led, vozači samo koče. Ne znam kako kiša tako utiče na ljude, ali svi nešto koče i kao da ne znaju kuda su krenuli. Ja sam bila u lančanom sudaru i četiri automobila su učestvovala. Još uvek se tresem od tog šoka. To je toliko puklo da nisam znala šta se u trenutku desilo. Vozila sam normalno i odjednom je nastao haos. Kao bomba da je pukla.

- Prvi u koloni se dvoumio da li da prođe semafor, a i onda je vozač iza zakočio kako ga ne bi udario, ali su se ostali zakucali u njega. Taj prvi, koji se nećkao i u principu sve izazvao, prošao je neoštećen. Ja sam bila u sredini i onda je još jedan automobil udario u mene. Autom mi je mnogo oštećen, ali sada i ne razmišljam o tome, jer sam pod stresom i glupo je razmišljati o tome. Ništa ne može da zameni ljudski život. Ne mogu opisati taj šok. Ugruvana sam i rasekla sam usnu. Odmah sam krenula da gledam po sebi da nisam povređena. Svi su zaustavili vozila i potrčali da pomognu, ali nisam videla da li je u sudaru neko teže povređen - priča pevačica za Alo!.

- Auto je bio pun stvari i u tom trenutku se to sve srušilo na mene. Mislim da sam izgubila svest na trenutak jer nisam znala šta se dešava. Bila sam vezana, jer da nisam, bez obzira na to što nisam vozila velikom brzinom, polomila bih ruke i glavom bih udarila u šoferku. Pojas je spas - kaže Danijela, koja želi sve da zaboravi.

- Samo da zaboravim na to jer sam u šoku. Non-stop razmišljam o tome šta je moglo da mi se desi. Hvala bogu, ne fali mi ništa, bole me malo ligamenti, ali to je valjda normalno - zaključuje Vranićeva.

Krenula sam kod druga na promociju!

U trenutku kada je imala udes, Danijela je krenula na promociju prvog albuma Dušana Đurića, inače njenog školskog druga.

- Spremala sam se za promociju. Trebalo je da idem kod mog školskog druga Duleta, koji je predstavljao novi album, ali se to desilo. Rekla sam mu da sam OK, nisam mu pričala detalje da ne brine, nego da mu bude lepa promocija. Ceo dan smo se čuli, zahvaljivao mi se što sam mu pomogla i nisam mogla da odem - izjavila je Danijela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online