Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.03.2015.
20:08
Alo. rs A

Džej uzeo pare i pobegao od Bugara

Džej Ramadanovski posle duže pauze počeo je opet da nastupa, a koliko ga se publika uželela, govori i činjenica o tome da je nakon dva odrađena nastupa pobegao iz Bugarske, jer je gazda želeo da peva i treće veče.

Z. K. Munja
Zapalio sa tezge: Džej Ramadanovski

Naime, popularni pevač u petak je imao zakazanu tezgu u Vidinu, a na molbu gazde lokala je ugovorio i termin za subotu. Kada su organizatori njegovog nastupa videli da je obe večeri lokal bio pun i da ima zainteresovanih koji će i u nedelju uveče da dođu i uživaju u Džejovim pesmama, odmah su želeli da ga zadrže još jedan dan. Međutim, on je unapred isplanirao beg.

- Džej je imao zakazan nastup u petak, a kada je završio sa tezgom gazda ga je zamolio i ponudio dupli honorar da nastupa i u subotu. Nakon kraćeg razmišljanja rešio da je da odradi i sledeći dan, pogotovo jer mu je ponuđena dobra suma novca. Naredni dan u lokalu je opet bilo prepuno, neki su ostali ispred kluba jer nije bilo mesta da uđu, Džej je bio veseo, nije želeo ni pauzu da pravi, bakšiš je leteo na sve strane. Pred sam kraj nastupa gazda je preko pevačevog menadžera izrazio želju da Ramadanovski i u nedelju zapeva.

- Kada mu je to preneo menadžer, pevač je rekao da, će čim se završi nastup, da pokupi honorar, sa bendom iznese instrumente na zadnji izlaz i odmah krene u Beograd. Bukvalno je bila akcija - pobeći glavom bez obzira, jer je znao da neće moći da se izvuče - priča izvor koji je bio na licu mesta, i dodaje da je Džeju previše da tri dana zaredom nastupa.

- Džej je sam rekao da mu je veoma naporno da nastupa dva dana zaredom, kamoli tri. On da sve od sebe, peva bez pauze i izuzetno je teško da se taj tempo izdrži. To možda gazde lokala ne mogu da razumeju. On sada ne pije i zbog toga ima i više energije, ali što on kaže, nema on 20 godina da može kao nekad da ne spava po pet dana i da isto toliko radi - završava izvor lista "Alo", i dodaje da su se u toku jučerašnjeg dana čuli sa gazdom, od kog su i pobegli, i objasnili mu da su morali nazad u Beograd.

Pozvali smo i Ramadanovskog da čujemo komentar ovim povodom.

- Bilo je super, dobro sam se proveo, ali nisam mogao da nastupam tri noći. Nisam drugu kupio ovčiji sir, koji sam mu obećao, jer sam morao da pobegnem, evo, ovim putem da mu se izvinim - rekao nam je Džej.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online