Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.01.2015.
10:10
V. Tasić - Vesti A

"Dušmani, gledajte svoja posla"

Poslednjih nekoliko meseci Dragan Kojić Keba doživeo je preporod. Gotovo da nema TV stanice ili emisije u kojoj nije gostovao, što je zasmetalo pojedinim njegovim kolegama koji ga prozivaju da se ne skida sa malih ekrana. A oni koji se nađu s njim u istoj emisiji bune se, jer im se smučilo da budu samo dekoracija prezastupljenom Kebi. Mnogi bi, pak, da im on da recept kako je od čoveka u nemilosti napredovao do miljenika.

Najgledanije TV stanice imaju prioritet. Dragan kojić Keba u gostovanjima u emisijama
 

- Jeste, neki pevači su se žalili, a ja sam im rekao: "Gospodo, obratite se televizijama koje me zovu!" Pa ja ne mogu da stignem svuda gde me traže i ozbiljno razmislim o tome gde ću se i kada pojaviti. Zna se koje su TV stanice najgledanije i one imaju prioritet. Ja jesam imao sukoba, ali ne sa televizijama, već sa ljudima koji rade pojedine emisije. Ali, sukobe smo prevazišli i shvatili da treba da sarađujemo. I sukobi su deo posla. A ako se mojim kolegama ne sviđa koliko sam zastupljen, to ne znači da oni imaju probleme sa mnom, već sa sobom - kaže Keba.

Da li vam prija uloga miljenika?
- Nikad ja nisam bio nigde povlašćen, niti sam radio išta da bih zauzimao više prostora od drugih. Svaka televizija ima svoj raspored časova i ja s tim nemam ništa. Dušmanima bi bilo bolje da gledaju svoja posla.

Miloš Bojanić vas je javno isprozivao...?
- On mi je iz Amerike poslao poruku koju još čuvam u telefonu. Čovek mi se izvinjava i kaže da je njegova izjava izvučena iz konteksta. Ja sam čovek koji je rođen bez sujete, uopšte ne znam šta je to sujeta. Lepo kažem - ako neko misli da ima problem sa mnom, ima problem sam sa sobom. Što se mene tiče, ne bi mi smetalo ni da moje kolege vode Dnevnik! A svako kome neko smeta, bolje da se nikad nije ni bavio ovim poslom.

Ničega se ne plašim

Plašite li se godina?
- Zašto bih se plašio? Uvek kažem da imam dovoljno godina da se ne plašim ničega, a kamoli godina. A to što neću da pričam o godinama druga je stvar. Život je prekratak da bismo ga traćili i ispunjavali strahom. Nekad mi se čini da imam 200 leta, toliko mnogo stvari mi se izdešavalo - kaže Keba i otkriva zašto ne sme da daje krv.
- Pre nekoliko meseci na ruci sam istetovirao ime moje supruge Olje. Mora da prođe šest meseci da bih mogao da dam krv. To je neki protokol za koji nisam znao.


Šta se kod vas dešava posle šou programa Tvoje lice zvuči poznato u kojem ste učestvovali?
- Dešava se to da moje lice izgleda očajno! Posle toliko šminke i raznih maski koje su mi stavljali na lice trebalo mi je mnogo vremena da kožu vratim u normalno stanje. Srećom, imam fantastične, efikasne kozmetičke preparate koji brzo deluju. Mislim da sam u tom serijalu sve lepo doneo, izneo, pokazao. Uvek može više i bolje, ali ne treba čovek odjednom da otkrije sve što ume i zna. Ima još mnogo vremena da se pokazujem i dokazujem.

Ponosan na ćerku

Nedavno je vaša ćerka Nataša prošetala crvenim tepihom u Holivudu na dodeli Zlatnog globusa...?
- Ponosan na svoju ćerku, ali nismo se čuli nekoliko dana, pa o tome znam samo onoliko koliko je bilo po novinama. Nataša neće mnogo da priča, a ja se nadam da ću uskoro otputovati za Ameriku da je vidim.
 

Zašto ste sad rešili da pustite kosu?
- Nekada sam nosio dugu kosu i ostala mi je želja da još jednom pustim kosu do ramena. Ne znam kako će mi stajati, možda ću izgledati kao praistorijski čovek, ali moram da probam. Srećom, kosa mi raste kao luda, pa neću morati dugo da čekam da ispunim sebi želju. Ništa pod milim bogom ne moram da brinem. Raste odlično, nije se proredila, što znači da svi hormoni rade kako treba. Ali, kad kažem ćerki Nataši i sinu Igoru da hoću ponovo da budem dugokos, pitaju me da li sam normalan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online