Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.04.2010.
18:07
Vesti A

Lukas oženio ženu bivšeg prijatelja

Posle dve i po godine veze Aca Lukas (41) venčao se u četvrtak popodne sa Sonjom Šašić u crkvi "Svetog Vasilija Ostroškog" na Bežanijskoj Kosi.

U prisustvu dvadesetak najbližih prijatelja i brojnih fotoreprtera koji su čekali ispred crkve mladoženja je cupkao od nervoze, zato što je nevesta kasnila. I kada je pop počeo da pogledava na sat Sonja se pojavila u raskošnoj venčanci u društvu kume Aleksandre, koja je doputovala iz Hamburga, i ćerke Sofije.

Estradni krem na svadbi


Na svadbenom veselju bili su Acini sin i ćerka iz prvog braka, kao i Sonjina naslednica Sofija iz braka sa Željkom Šašićem, dok je najmlađi Lukasov sin iz vanbračne veze sa Natašom nije došao na očevo venčanje. Ali, je zato na svadbi bio estradni krem Saša Popović, Suzana Jovanović, Dajana Paunović, Žika Jakšić, Saša Matić sa ženom, brojne "Zvezde Granda" i mnogi drugi.

Nakon crkvenog obreda usledilo je slikanje i "kićenje" muzike ispred crkve, dok je svadbeno veselje i opštinska registracija održana u beogradskom restoranu "Hacijenda". Nevesta je promenila prezime u Vuksanović, a da li je i ko koga nagazio nije poznato, mada se već zna ko će biti gazda u kući.


Treći Lukasov i drugi Sonjin brak ne bi izazvao toliku pažnju medija, da ona nije bivša žena njegovog, nekada bliskog prijatelja i kolege, Željka Šašića. Mada obijica poslednjih godina tvrde da nikada nisu bili bliski prijatelji istina je malo drugačija o čemu svedoče i brojne fotografije.

Njih dvojica poznaju se više od 20. godina i sredinom '90-tih Lukasova tadašnja nevenčana supruga Nataša, s kojom ima sina, i Sonja godinama su zajednički držale butik u beogradskom Centru "Sava". Da je u pitanju pravo prijateljstvo potvrdio je Šašić nakon Lukasovog hapšenja u akciji "Sablja" pre sedam godina nakon ubistva premijera Zorana Đinđića.

I dok se većina pevača istog trenutka "odrekla" Lukasa i Cece Ražnatović, koji su završili iza rešetaka, Šašić je stao u odbranu svojih prijatelja. Život se nastavio dalje, Željkov desetogodišnji brak sa Sonjom se raspao, a njemu je dugo trebalo da preboli bivši ženu.


A, onda je pre dve i po godine kao bomba je odjeknula vest da su Lukas i Sonja započeli romansu. Posle nekoliko meseci bezuspešnog skrivanja priznali su da se vole, Aca je zaprosio Sonju i započeli su pripreme za venčanje. Ali, početkom februara 2009. godine on je ranjen ispred zgrade u kojoj je živeo sa verenicom.

Mesec dana kasnije ona je spakovala stvari i ostavila ga, ali mu se ubrzo vratila. I dok je Lukas vešto izbegavao da sretne ili kaže bilo šta o bivšem prijatelju, Željko nije mogao da izdrži i posle godinu dana je "otvorio dušu".


"Kada sam čuo za Lukasa i Sonju u isto vreme bilo mi je čudno i šokantno. Ni sam nisam znao koliko brzo mogu sve to da prevaziđem. Imaju pravo da budu zajedno, ali nije bilo baš sasvim moralno - rekao je tada Šašić, i dalje tvrdeći da sa kolegom nikada nije bio blizak prijatelj."

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online