Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.11.2009.
13:14
Gloria, Story A

Zvezde o svemu i svačemu

Vestionline vam prenose delove iz najnovijih intervjua poznatih ličnosti iz Srbije i sa prostora bivše ex-Yu. Jelena Karleuša, Nina Badrić, Petar Božović, Nina Petković i Emina Jahović pričaju o detaljima iz života, planovima i svemu ostalom.

Jelena Karleuša, pevačica, o karijeri i poređenju sa Madonom

"Bila bih neskromna kada bih rekla da želim više i da je ovo samo početak. Ali ja jesam neskromna. Tek sam sad gladna samodokazivanja, tek sad osećam da nemam prepreke i dostojne protivnike. Samopouzdanje pulsira u meni, kaplje kao krv sa mača pobede. Moj život je svih ovih godina bio borba u klinču. Pravi rat sudbine, sreće i upornosti."
 

"U Nemačkoj me nazivaju Madona sa Balkana. Vrištim i skačem od sreće kad to pročitam u jednom Bildu."


Nina Badrić, pevačica, o braku i prevarama

"Najlakše je prevariti ili na duže biti neveran. Takve stvari zavise od karaktera, a da sam vrckasta i koketa radije se nikada ne bih udavala i čitavog života bila bih sama i na drugačiji način bih uživala u životu."

Petar Božović, glumac, o hrani i zdravlju

"Ugrožavam ga (zdravlje) i ovako i onako. Da se pridržavam svega što kažu ništa ne bih jeo. Ukoliko odete malo van Beograda, nude vam sve domaće specijalitete, dimljenu slaninu, pršutu i sir iz ulja, a s druge strane predlažu vam japanske alge. Nije mi jasno kakve ja veze imam s njima. Odrastao sam na selu, ništa nismo kupovali osim petroleja i soli, a s ove distance shvatam da su sva ta jela u međuvremenu postala specijaliteti. Sećam se euforije koja bi usledila kada dobijemo konzervu iz Beograda i niko ne sme da je takne osim dede, koji bi na kraju odlučivao kome će da je da"

Nina Petković, učesnica Operacije trijumf, o garderobi i detinjstvu

"Mamina tetka, koja živi u Južnoj Africi, uvek mi je slala čudan nakit i garderobu. Imala sam neobične prelepe haljinive koje su se čuvale za specijalne prilike, jer bi inače stradale. Bila sam veoma nemirna, kauboj i Indijanac u jednom. Uvek izranjavana od šiblja i padova u igri loptom, vožnje bicikla i slično. Omiljeno mi je bilo sakrivanje, što je izluđivalo moje roditelje koji su u nekoliko navrata hteli da zovu policiju jer nisu znali gde sam."

Emina Jahović, pevačica, o prirodi i načinu života

 "Pošto Mustafa, Jaman i ja dosta vremena provodimo u prirodi, leti najčešće u Gadžeku i Bodrumu, definitivno smo odlučili da na planini u Srbiji napravimo naše gnezdo. Nedaleko od vikendice moga brata, na granici Srbije i Crne Gore, kupila sam parče zemlje. Tu nameravam da proizvodim organsko voće i povrće. Uskoro ću otići tamo sa arhitektom da isplaniramo gradnju kuće,odredimo gde će biti voćnjak, a gde povrtnjak."

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online