Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.10.2014.
11:20
D. Dušanić - Vesti A

Zorica Brunclik: Političari ne pitaju za moj koncert

Zorica Brunclik (59) preokupirana je obavezama oko solističkog koncerta u Beogradskoj areni, član je žirija Zvezda Granda, a stiže i na gostovanja. Nedavno je izjavila da će u Areni pevati četiri sata i da nema nameru da gubi vreme na presvlačenje haljina.

Neprepoznatljiva: Zorica Brunclik kao brineta
 

- Malo sam ishitreno to najavila. Ako ćemo iskreno, previše je da koncert traje četiri sata, zbog onih koji će doći mnogo ranije u Arenu kako bi zauzeli svoja mesta, pa plus vreme koje treba izdvojiti za prevoz. Svaki koncert mora da ima određenu gradaciju, a ja ne želim da forsiram i radim na silu samo da bi se ispunila moja želja. Trajaće onoliko koliko bude interesantno. Da se razumemo, odavno ja nemam kome da se dokazujem i te večeri želim da se družim s publikom i uživam u svakom trenutku! I da se zahvalim onima koji me verno prate četiri decenije - kaže Zorica, koja je ponosna što će među posetiocima biti i po tri generacije iz jedne kuće.

Pinkov žiri top pet

Jeste li gledali Pinkove zvezde?
- Odgledala sam samo prvu emisiju i moram da kažem - velika je umetnost okupiti onu petorku iz njihovog žirija! Ja nikad nisam bila skromna, ali ovog puta priznajem - žiri Pink zvezda je top pet! A što se nas tiče, čim smo izabrani da budemo tu gde jesmo, znači da vredimo i kompetentni smo za to što radimo. Uostalom, da odlično funkcionišemo vidi se po tome što držimo pažnju gledalaca, baš kao i novinara, jer se naša snimanja pomno prate i izveštava o njima, što znači da smo i mi još kako zanimljiviji.

Da li su svoj dolazak najavili neki političari i poznate ličnosti?
- Ne, niko se čak nije ni raspitivao. Ako budete 11. novembra ispred ulaza Arene, videćete da li će se i ko pojaviti. Ali, zato mi je rečeno da će biti više od 20 autobusa koji dolaze iz raznih krajeva zemlje i regiona, moji obožavaoci iz BiH, Crne Gore, sa juga Srbije, jedan autobus stiže iz Rumunije. Evo, naježila sam se dok pričam. Nemam ja potrebe, a ni namere, da se ikom dodvoravam i podilazim. Moja publika je rekla sve!


U žiriju Zvezda Granda često ste u centru pažnje zbog stajlinga, đuskate, vaši komentari mnoge nerviraju. Radite li to namerno?
- Onima koje nerviram ne radim ništa ni namerno, ni slučajno - oni me ne zanimaju. Malopre me je Aca Lukas fotografisao mobilnim i prosledio je moju sliku svojoj supruzi Sonji, a ona je odmah poslala SMS poruku, u kojoj je sve lepo objasnila:"Zorica je jedina shvatila šta znači šou i svoju ulogu u njemu!"


Članovi žirija se stalno peckaju, svađe su češće i žešće nego lane. Je l' to iscenirano zbog veće gledanosti?
- Neću vam reći da li ima dogovora ili ne. Ali, mnoge novine se ne bi prodale da pišu kako je ovde sve divno i krasno. Kod nas svakodnevno dolaze novinarske ekipe u nadi da će zabeležiti neki skandal, tuču, da će se proliti krv. Samo moraću sve da razočaram - mi ćemo svi ovaj šou program i takmičenje završiti do kraja. Znate, narod vidi sve! A, to je ono što je najvažnije. Tu je i ona izreka - Na leđima kita, sto parazita.


Da li se desi da vam Kemiš posle Zvezda Granda kod kuće kaže da ste preterali i niste bili u pravu sa pojedinim opaskama?
- Ne, on to radi mnogo suptilnije i nežnije, ali na kraju zaključi:"To si ti!" Ja ne bih volela ni da bude drugačije.

Direktan okršaj

- Dopada mi se rivalitet koji postoji između Pinkovih zvezda i Zvezda Granda. Našli smo se, da tako kažem, u direktnom okršaju, idemo jedni na druge u uradnom terminu. Konkurencija je velika, niko ne sme da se opusti - smatra Zorica, koja je odbila da komentariše takmičare iz Pinkovih zvezda, jer zbog brojnih obaveza emisije ne gleda ni na internetu.
- Kada se završe eliminacije, svakako ću obratiti pažnju i na njihove takmičare, a onda ću moći da kažem da li su naši kvalitetniji.

 

Ispunila želju

U poslednje vreme Zorica privlači pažnju gde god se pojavi zbog venčića cveća na glavi i perika koje menja.
- Sa promenom boje kose sam završila. Eto, ispunila sam želju mnogima da vide kako izgledam kao plavuša i brineta. Sebi se ipak najviše dopadam sa pink kosom. Moja ćerka Zlata se poigrava sa maminim stajlingom. Inače, moram da se pohvalim da sam za tri meseca oslabila 7,5 kilograma i sa hrono dijetom nastavljam do kraja godine. Tek kad odem u penziju samo ću da spavam i jedem!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online