Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 01.10.2014.
12:58
Alo.rs A

Lepa Brena povećala grudi

Lepa Brena je u svemu skromna i odmerena, a poslednji primer na kojem možemo da vidimo njenu umerenost je povećanje i zatezanje grudi koje je nedavno uradila. Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, poznata folk pevačica je nedavno u Hrvatskoj uradila remont svog poprsja i ono što se iz priloženog vidi jeste da izgelda bolje nego ikada.

Duge noge za igranje bile su jedan od glavnih aduta a sad su tu i grudi (Foto: Arhiva)
 

- Brena je dugo razmišljala o povećanju grudi i nedavno je konačno presekla i rešila da to uradi. Mnoge njene prijateljice koje su već išle pod nož preporučile su joj jednog lekara u Hrvatskoj. Iako je imala u planu da operaciju uradi tokom zime, Brena se predomislila, jer joj je se ukazala prilika da sredi grudi tokom boravka u Hrvatskoj, kada je mirovala zbog preloma ruke. Konsultovala se i sa svojim lekarom da li može da uradi taj zahvat i on joj je odobrio - rekao nam je izvor blizak gazdarici „Grand produkcije“ i dodao da je pevačica prezadovoljna novim dekolteom.

- Brena je prezadovoljna kako je sve odrađeno i sada sve češće ističe svoj dekolte. Nije preterala sa veličinom i zaista joj lepo stoje. Prija joj kada ovih dana dobije komplimente tipa „izgledaš mlađe nego ikad“ - završava naš izvor.

Tokom svog boravka u Hrvatskoj rešila je da ulepša svoje poprsje

- Ja zaista nisam imala nikakve plastične operacije. Ali nisam rekla da neću. Posle porođaja, kad se žena širi i rasteže, sasvim normalno je da se sredi - rekla je pre godinu dana folk zvezda i očigledno ubrzo rešila da promeni izgled.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.10.2014. 23:10
"..... poznata folk pevačica je nedavno u Hrvatskoj uradila remont svog poprsja ....." Урадила РЕМОНТ.....А У КОМ ТО БРОДОГРАДИЛИШТУ??? Ха ха...скромна и одмјерена па и у естетским операцијама.....Ма како да не! Па свако ко има добар вид и иоле барата компом може да погледа њено лице од прије 20-30 година и сада и јасно му је да је она већ ветеранка што се естетских захвата тиче: зуби...јагодице, капци.... Још мало па ће сама себи у огледало говорити ...добар дан....мислећи да је неког срела....!!!
Sreda 01.10.2014. 13:06
Matora odvratna kokoska,pionirka dzihad muzike i sunda.
Sreda 01.10.2014. 13:58
Од бабе девојка не бива, ал може спонзор галебовима да буде.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online