Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 05.09.2014.
08:12
D. Dušanić - Vesti A

Kome smeta što sam zgodna

Milica Todorović (23) od simpatičnog devojčurka s početka karijere postala je prava estradna zavodnica. Iako mnogi veruju da je za uspeh pesme "Moje zlato" koju je snimila sa MC Jankom zaslužan njen provokativan izgled u spotu, ona tvrdi da je od početka verovala u ovu pesmu.

Milica Todorović peva, đuska i jede kebab
 

- Svakodnevno pratim koliko "Moje zlato" ima pregleda na Ju tjubu i kakvi su komentari publike. Komplimenti mi prijaju, ali mi nije bitno da li ćemo Janko i ja prestići Severinu i Ministarke i, koliko znam, naša dosadašnja dinamika pregleda ipak kaska za njima. Za razliku od pesme "Tri čaše", koja mi se u početku i nije baš dopala, zbog numere "Moje zlato" osetila sam leptiriće u stomaku - kaže Milica.


Da li ste se pokajali što ste u spotu pokazali atribute?
- Ne, jer nema u tome ničeg vulgarnog. Dobijam komplimente, mada ima i onih koji me pitaju šta je sledeće, hoću li naredni put biti još provokativnija, imam li ja poput nekih koleginica seksi fotografije koje krijem, plašim li se da ne procure u javnost... Meni je sve to smešno i bez potrebe se podiže medijska prašina. Mlada sam, zgodna, šta sam ružno pa uradila?! Ali, dobro, zna se da su mnogi željni skandala i afera, pa kad ih nema sami ih prave.

Sve češće za klavirom

U zagrljaju sa bivšim

- Sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem ostala sam u super odnosima i nema razloga da bude drugačije. U poslednje vreme sve češće sedam za klavir jer želim da obnovim znanje stečeno u muzičkoj školi. Privlači me kompozitorski rad, i sigurna sam da će mi u tome pomoći Rade i Saša, koji su završili Muzičku akademiju i imaju iskustvo u tome.

Mnogi smatraju da moderne pesme imaju kratak rok trajanja, dok se bakšiš na veseljima uzima uz hitove Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić...?
- Tačno je sve to. Ovo su instant hitovi, kao što i mnogi pevači imaju instant popularnost.


Pa zašto ih onda snimate i dajete pare autorima?
- Pesme sa di-džejevima i em-sijevima ne izvodim na svadbama i krštenjima, ali ih pevam u klubovima i diskotekama, pogotovo u dijaspori, gde dolazi mlada publika, koja je odrastala na inostranoj muzici, ali oseća u genima zvuke zavičaja. Njima se one dopadaju, uz njih đuskaju, ali ne verujem da ću ove numere pevati za pet-deset godina. Ako si trenutno popularan, ne znači da ćeš uspeti da izgradiš karijeru vrednu pažnje. Ja sam toga svesna i pravim tu razliku. Na veseljima su traženi stari, provereni hitovi, kvalitetne pesme koje vreme nije progutalo. Ali, problem je što je danas malo kvalitetnih kompozicija u ponudi.


Poznati ste kao odličan imitator, ali ste odbili učešće u drugoj sezoni šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato"?
- I mnogo mi je krivo zbog toga, jer mi se taj šou izuzetno dopada. Ali prezauzeta sam i nisam mogla da uklopim nastupe, koje imam gotovo svaki drugi dan sa probama i uvežbavanjem koreografije za TV-emisije. Mislim da bih lepo snašla u ovom šou-programu, ali sada u njemu ne mogu da učestvujem.

Da li ste otvorili restoran brze hrane u Beogradu kako biste imali rezervni biznis, ako muzička karijera posustane?

- Ja sam pevačica i to je moj posao, dok će se restoranom baviti moja sestra Jovana i zet Vojislav. Odlučili smo se za specijalitet turske kuhinje, jer smatramo da toga nema u prestonici. Inače, ja mnogo volim da jedem kebab i tokom obuke osoblja i ja sam po nešto naučila. Ne umem da kuvam, ali sad znam da pripremim crveni i beli preliv koji se služe uz kebab.

Petak 05.09.2014. 08:17
Ko je ova i što se toliko forsira?
Petak 05.09.2014. 10:35
Pesma joj je njesra koje obiluje turskim i indijskim elementima.. Džihad folk.
Petak 05.09.2014. 13:57
poturička pesma, a u spotu izgleda kao da je pobegla iz nekog turskog harema...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online