Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 05.08.2014.
15:09
Alo.rs A

Skandal: Svađala se sa obezbeđenjem a nije imala kartu za koncert

Poznata voditeljka Snežana Dakić, koja se u Budvi trenutno oporavlja od razvoda, napravila je manji skandal na nastupu Severine Vučković. Tačnije, voditeljka je odbila da plati ulaznicu koja je koštala 20 evra, uz obrazloženje da su njeni prijatelji u klubu i da ima separe.

Mnogo joj 20 evra za kartu: Snežana Dakić
 

- Snežana je došla sa dve drugarice u „Top Hil“ i raspoložena je ispozirala foto-reporterima, da bi na samom ulazu, kada su joj saopštili da ne može da uđe u klub dok ne kupi kao i svi ulaznicu, počela da se svađa sa obezbeđenjem.

Obezbeđenje u diskoteci rukama guralo voditeljku i njene prijateljice, dok je ona bila izričita da neće da plati kartu jer njeni prijatelji unutra imaju separe.

Počela je da im objašnjava kako ona ima u lokalu ljude koji imaju separe i da ne vidi poentu zašto bi ona platila kartu. Iako su joj objašnjavali da su svi kupili karte, Snežana je ipak pokušavala da uđe unutra, zbog čega je došlo do gurkanja sa momcima iz obezbeđenja.

Bukvalno se pola sata raspravljala i odbijala da plati 20 evra. Ljudi koji su došli da slušaju Seve kupili su ulaznice i zaobilazili Dakićevu koja se nije pomerala sa ulaza.

Posle 30 minuta, obezbeđenje je odustalo i propustili su nju i njene drugarice bez karata, jer je Sneki bila spremna da se još sat vremena prepire, samo da ne plati 20 evra. Nakon što se smestila kod prijatelja koji su imali mesto, đuskala je i pila piće celo veče, kao da uopšte nije doživela neprijatnost ispred kluba - priča izvor koji se našao na licu mesta.

Na poziv da prokomentariše voditeljka se vidno iznervirala

- Kakve su vam to teme uopšte?! Da, bila sam na Severininom nastupu! Bilo je nas osam drugarica i imale smo separe, za koji nema potrebe da se plati ulaznica. Nismo stajale u publici, pa da nam trebaju karte! Prolazim kroz težak period, ne vidim razlog da pišete tako nešto - rekla nam je Dakićeva.

Utorak 05.08.2014. 17:29
Улазница за концерт ове крешталице која пола шапуће а пола рецитује ....20€...?! Култура и умјетност су заиста отишле у 3 п.....м......!!!
Sreda 06.08.2014. 19:58
Sta to ona "vodi" na TV-u? To su nasi "kulturni" primeri za mlade. Kao i one "pametne" plavuse na RTS-u, na celu sa KOvaceviskom. Propast na sve strane
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online