Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 05.08.2014.
10:10
V. Tasić - Vesti A

Stidljiva Ceca i Karleuša "na izvol'te"

Svaki sunčani dan ovog leta pevačice koriste da pokažu svoje atribute, pa su društvene mreže preplavljene njihovim slikama u kupaćim kostimima. A, i čemu silne dijete i mukotrpno vežbanje ako niko ne vidi koliko su zgodne, posebno na plaži kad vrućina i sunce u glavu.

Ima šta da pokaže: Jelena Karleuša

Ceca Ražnatović izbegava da se slika u kupaćem kostimu, ali ovog leta rešila je da počasti obožavaoce fotkom iz bazena sa letovanja u svojoj vili u Aja Napi na Kipru. Doduše, stidljiva Ceca slikala se tako da joj se telo sakriveno u vodi gotovo i ne vidi, što su mnogi na estradi jedva dočekali da kažu kako se folk zvezda ugojila.


Za razliku od nje Karleuša se ne samo hvali svojim zgodnim telom u kupaćem kostimu, društvene mreže zatrpava ovakvim fotkama jedino ih joj nije lepila po banderama po gradu. A, istini za volju ima šta i da pokaže, posebno što je pre neki dan na jednom portalu proglašena za najzgodniju pevačicu u regionu. Karleuša je oduvala konkurenciju i iza nje su ostale mnoge njene koleginice, pa i Ceca. Kako je u stalnom ratu sa Darom Bubamarom tokom poslednjeg obračuna na društvene mreže okačila je njenu fotografiju u kupaćem na kojoj se vide Darine pune noge prepune celulita. Novosadska pevačica je poludela i odmah joj odgovorila setom svojih slika sa bazena na kojima se vidi kako joj grudi kipe iz tesnog bikinija koji jedva pokriva i njenu bujnu pozadinu.

Cica u bikiniju

Dragana Džajić

Dragana Džajić, atraktivana ćerka bivšeg fudbalskog asa Dragana Džajića Džaje nije pevačica, ali kao da jeste. Na svom Tviter profilu redovno kači slike sa plaže i ne samo to. Svaki napisani redak koji se pojavio o njoj u novinama završio je i na Tviteru, jer čemu lepo i zgodno telo ako niko to ne vidi i ne udeli kompliment. A, nije da nema razloga za to. S obzirom na to da se iz hobija bavi i manekenstvom, poziranje na plaži ili pored bazena za nju je uobičajena stvar, a mnogi muškarci proglasili su je za najzgodniju cicu u bikiniju.


Seka Aleksić već mesecima besomučno vežba svaki dan kako bi konačno zlobnicima koji su kritikovali njenu punačku figuru zapušila usta. Kako je drastično smršala uz pomoć vežbanja i raznih sagorevača masti, sada ne prođe ni dan a da na društvene mreže ne postavi sliku ili iz teretane ili u kupaćem kostimu pored svog bazena koji ima u dvorištu svoje vile u Novoj Pazovi.

Uživa na bazenu: Ceca Ražnatović

Poneta opštom pomamom pevačica za slikama u kupaćim kostimima i Tanja Savić se pohvalila da je posle rođenja dva sina konačno doterala liniju i da bez blama može da se hvali slikama u kupaćem kostimu.

I dok većina pevačica koriste plažu za samopromociju, Milica Pavlović je rešila da spoji lepo i korisno, pa se svukla u svojim spotovima. Em je pokazala da je lepa i zgodna, em joj spotovi imaju neverovatnu gledanost na Jutjubu što je još jedan razlog više da se pohvali kako je bolja i uspešnija od konkurencije.

Seve ima telo na kome mogu da joj poazvide i mnogo mlađe koleginice
 


Iako je zagazila u petu deceniju života Severina Vučković ima telo na kome joj zavidele i mnogo mlađe koleginice. I nije stidljiva, pa se rado slika na plažama u oskudnim kupaćim kostimima ili gola kada joj je dosadno u hotelskim sobama. I dok muškarci uzdišu za pozadinom hrvatske zvezde, Edita Aradinović iz grupe Ministarke dobro je ispipala Seve tokom snimanja spota za zajedničku pesmu " Uno momento
", pa se sada mnogi muškarci preznojavaju gledajući spot, a Seve beleži milionske preglede spota na Jutjubu.

Dekolte do pupka

U želji da i ona parira koleginicama na društvene mreže sliku u kupaćem kostimu okačila je i Maja Nikolić. Ali, ne sa plaže, jer pare za letovanje nema, već iz prodavnice dok je birala i isprobavala kupaći. Međutim, nesrećna Maja izazvala je podsmeh svih na estradi posle ovih slika. Sa dekolteom do pupka ona je pokazala svoje opuštene grudi. Ali, ona ne mari za tračeve, već ponosno pozira kao da je najzgodnija na svetu.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.08.2014. 10:27
Sve fuxa do fuxe.
Utorak 05.08.2014. 10:45
Bolje bi bilo da ni JK (kao i Ceca) ne pokazuje noge, jer i to sto malo naprave volju u coveku - pokvare njena glava i implantati u njenim guzovima, usnama i sisama. www.flyingjoymaker.com
Utorak 05.08.2014. 14:36
Да ли неко од вас читалаца зна када је било која од горе поменутих дива снимила неку добру пјесму? Далеко било да не кажем...убола хит?! Ако су оне у јавности познате као мање више успјешне или не пјевачице нормално је да се о томе пише! А не овдје из дана у дан:... која је показала дупе, пластичну сису, дал' је или није пумпала усне.....??? Која има прави Луј Витон или лажњак...а скоро све скупа имају мозга мање него једна кокошка! Овакве свакодневне небулозе које нам овдје сервирате мени личе на то као да је ваш портал креиран за недозреле пубертетлије.........ПА СТРАШНОООО !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online