Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 29.07.2014.
13:19
Alo.rs A

Džej: Imam seks svakog dana

Džej Ramadanovski i danas, 26 godina otkako je prvi put stao na scenu kad je na festivalu Mesam zapevao "Zar ja da ti brišem suze“, važi za jednog od najpopularnijih folk pevača s ovih prostora.

Džej nema problema u seksualnom životu
 

Iako je stekao slavu i vole ga ne samo u Srbiji već i u regionu, Džej je ostao isti onaj čovek koji je dane provodio na beogradskim ulicama. I danas se druži sa istim prijateljima, svakog dana sedi u jednoj kladionici na svom Dorćolu, gde je odrastao, i svojim šalama zabavlja društvo.

Iskren, kao i uvek, bez dlake na jeziku odgovarao je i na najprovokativnije pitanje, ali mu je osmeh s lica nestao onog trenutka kad jr spomenut njegovog bivši zet Adil Maksutović. On ne može da mu oprosti što je pretukao njegovu ćerku Anu, koja mu je rodila sina.

- Mene Adil stalno čačka. On kaže da mu ja nikad nisam pomogao u karijeri. Na sve načine pokušava da dođe do mene. Kruži oko svih mojih drugara ne bi li se pomirio sa mnom, ali ti moju ćerku da šutiraš u stomak i ja sad da ti se dodvoravam, nema šanse. Neka čačka m.da, boli me uvo. Budala. Dvadeset puta sam ga spasao da ga ne odvale od batina. Ma bolje je da ne pričam.

Dobro, ako nećeš previše o Adilu, kaži nam ko je izvesna Adrijana, za koju je on rekao da ti je devojka?
- Ma, nije mi ona cupi. Ona samo dolazi u moj klub. Bila je i Maja Mandžuka svojevremeno zajedno s njom, pa smo se malo družili.

Tvoji prijatelji kažu da imaš devojku, planiraš li da se oženiš drugi put?
- Uh, to se nikad ne zna. Imam ja tu neku cupi, kažem joj - ajde da te ženim, ali to je zajebancija. Ja sam sa svojom prvom ženom Nadom u odličnim odnosima. Klopam kod nje, jedino ne spavamo u istom krevetu.


Koje su bolje u krevetu - Romkinje ili belkinje?
- Tu nema pravila. Bilo je svačega tu. Ali crnke su vatrenije. Žena je žena, ali opet ne kažu stariji ljudi da kad zvizneš Ganci, imaš sedam godina sreće. Kako koju pipnem, moj džoni skače. Ma, peglam stalno (smeh).


Pričalo se da si bio savršen ljubavnik i da su te muževi terali kroz prozor.
- Ma, nisam ja dirao ničiju ženu. To je kod mene pravilo - dalje ruke od tuđe žene. Drugo su razvedene.


Šta misliš o starletama?
- Šta je to? Ne znam, jesu li to neke misice. Ako je to što ja mislim, ružno je da joj ćale gleda lajsnu u novinama.


Kako ti je pošlo za rukom da ćerke Anu i Mariju zaštitiš od takvih stvari?
- To je kućno vaspitanje. One dobro znaju gde su granice.


Kako se snalaziš kao deda?
- Sjajno. Uh, kako se moj unuk ljuti na mene. Izbaci cuclu i počne nešto da mrmlja. Vozam ga kolicima po parku, a on uživa sa svojim dedom.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.07.2014. 15:57
Види га на слици к'о жаба крекетуша....јадничак мали 1м+ шумска јагода....Код нас овакве називају...."ШАКА ЈАДА"....
Utorak 29.07.2014. 13:56
Ovo je vrlo vazno da znamo. Dzej ne seri.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online