Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 08.05.2014.
10:17
D. Dušanić - Vesti A

Marinko: Lažu da ne priznajem unuka

Marinko Rokvić (60) nikada nije krio da osim sinova Nikole i Marka, koje ima iz braka sa suprugom Slavicom, ima i vanbračnog sina Darija. Za razliku od pojedinih kolega koji svoje grehe kriju kao zmija noge, on je uvek rado pričao i o tom sinu, kada ga je neko pitao. Nedavno je Marinko rekao kako jedva čeka da mu sinovi Nikola i Marko podare unuke, ali je ta priča u javnosti dobila potpuno drugačiji i neočekivani obrt. Pojedini mediji prozvali su pevača da skriva istinu i prećutkuje da je on već deda, jer njegov vanbračni sin Dario, koji živi u Kanadi, ima dvogodišnjeg sina Romea.

Napljuvaše me ni krivog ni dužnog: Marinko Rokvić
 

- Napljuvaše me ni krivog ni dužnog! Pitali su me za Nikolu i hoće li da se ženi, kada će da osnuje porodicu, pa sam u skladu sa tim odgovorio ono što zaista mislim - da Nikola i Marko sami odlučuju kada će pred oltar, a da ću ja biti srećan kada mi podare unuke. Ne vidim u tome nikakvu laž ili skrivanje istine - objašnjava Marinko, koji otvoreno priča o vanbračnom sinu koga nikada nije skrivao.


- Poznato je da sam Darija priznao kao svoje vanbračno dete još pre gotovo tri i po decenije. O tome je pisano i pričano više puta. Javno sam rekao i da sam postao deda kada je on dobio sina. Treba li svaki put kada me neko pita za Nikolu ili Marka, samoinicijativno da pričam i o Dariju? S njim nikada nisam živeo, ali sam ga priznao. On poznaje svoju polubraću. Ma, nema potrebe da produbljujem tu temu. Nikola i Marko se, kao i ja bave pevanjem, pa samim tim postoji veliko interesovanje medija za njih, njihov život i rad. Boli me što se moje reči izvlače iz konteksta, što se od svega pravi naduvana skandalozna priča, a da za to nema povoda, ni razloga - kaže Marinko kome smeta zadiranje u privatnost.

- Osim "Vesti" tek poneko je pomenuo da sam pre nekoliko meseci na festivalu osvojio tri nagrade, da imam novi singl... Ja sam pevač, pa zar onda ne treba da se piše o mom poslu i pesmama?! Ali, kopanje po privatnom životu, čini se, nekima je mnogo zanimljivije.

Bez žurbe

 

- Moja deca su stalno u nekoj frci, za razliku od mene kod koga je sve laganica. Odavno sam shvatio da nema potrebe da jurcam, već se trudim da živim i radim opušteno i bez stresa - kaže Rokvić, koji zbog toga i spotove retko snima.


- Spotovi zahtevaju trku i stres, koje izbegavam. Iskren da budem, po malo sam i lenj za sve to. Ali, mislim da nisam mnogo izgubio. Jer, danas gotovo sva gostovanja u TV emisijama snimljena su u lepo opremljenim studijima, pa mu to dođe kao spot, a tako se i emituje.

Zar tome nisu doprinele i mnoge vaše kolege, koje rado iznose javno svoju intimu i dele je sa publikom?
- Naravno da su i pevači sami krivi zbog toga. Ima nas raznih, pogotovo ovi novi na estradi, na razne načine se snalaze da skrenu medijsku pažnju. A najmanje se priča o muzici. Ima tu silnih izmišljotina, preterivanja, prozivki, a pevačice prednjače sa golotinjom. Meni to nije normalno, ali šta da se radi, svako radi onako kako misli da treba.


Da li razlaz Pinka i Granda može da utiče na vaš posao?

- Ne verujem da to meni može da zasmeta. Saša Popović je maher u svom poslu, tako da će, siguran sam, napraviti pravi potez. Uostalom, danas je tehnika uznapredovala, sve se sazna za tili čas. S druge strane, ako je pesma dobra, ona će sama naći put do slušalaca. Ja se nisam ni ranije preterano medijski eksponirao, a angažmana sam imao dovoljno. Zvali su me u brojne TV emisije, ali sam gostovao samo onda kada je bilo povoda.

POVEZANE VESTI

Petak 09.05.2014. 11:56
Očigledno ne voli svu svoje decu podjednako. Svojstveno mnogim očevima...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online