Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 02.05.2014.
08:47
D. Matić A

Džej SMS porukom otkazao koncert!

Sve je bilo spremno za veliki spektakl. Organizatori zabave u Bergiš Gladbahu (nedaleko od Kelna) Sandra Milošević i njen otac Zvonko su se nedeljama spremali za ovaj događaj kako bi protekao u najboljem redu. Učinili su sve kako bi privukli što veći broj gostiju, štampali su flajere, naručili oglase u "Vestima", najtiražnijem dnevnom listu dijaspore, slali su više stotina SMS poruka, reklamirali se preko društvene mreže Fejsbuk, a onda im se dogodio šok. Zvezda večeri, poznati estradni umetnik Džej Ramadanovski (50) otkazao je nastup dva sata pre početka zabave.

Da li je bolestan: Džej Ramadanovski
 

No, krenimo redom. Zvonko Milošević se već uveliko spremao da krene na aerodrom po Džeja kada je stigla SMS poruka Zorana Jagodića Ruleta, instrumentaliste koji prati poznatog pevača na većini koncerata, da Džej neće doći!


- Pričao sam sa Ruletom koji je još rano ujutru stigao iz Beča gde je prethodne večeri imao nastup i spremao se da krenem kad je stigla poruka da otkazuje koncert. Svojim očima nisam mogao da verujem kad sam pročitao - još vidno uzbuđen priča Zvonko.


- Zvao sam odmah menadžerku, izvesnu Adrijanu, koja mi je potvrdila da Džej neće da dođe jer je bolestan i povraćao je - priča dalje Zvonko. Simptomatično je to što je dan pred zakazani nastup 29. aprila Džeju bio rođendan, jubilarni 50-ti.


U trenutku kada je saznao da je ostao bez glavne zvezde večeri u sali je bila Zvonkova ćerka Sandra koja je bila šokirana neprijatnom vešću. Ona je brzo reagovala i odlučila da sačeka sve goste na ulazu i da im objasni o čemu se radi jer je želela da iz svega izađe čista obraza. Prepolovila je cenu ulaznice za one koji su bili rešen da se i bez Džejovog nastupa te večeri zabavljaju.

- Ovo je skandal koji nam se dosada nije dogodilo. Ako je bio bolestan, mogao je ranije da se javi i to telefonom, a ne SMS porukom i to u 17.55, u vreme kada je već trebalo da bude u avionu - kaže Sandra.

IZVINJENJE

Sandra Milošević, jedan od organizatora, želi i ovim putem da se izvini svim oštećenim i prevarenim potencijalnim gostima i da im kaže da nisu bili u mogućnosti bilo šta više da učine osim onoga što su mogli da ponude jer je otkaz praktično stigao u poslednji čas.

Vest se brzo proširila, mobilni telefoni su počeli da zvone i da se raspitaju da li je tačno da Džej neće doći. Bilo je onih koji se se s pola puta vraćali nazad, ali i onih koji su prošli stotinu i više kilometara i onda doživeli šok. Najinteresantniji je bio primer jedne žene iz Londona koja je iz britanske metropole doputovala prvenstveno zbog Džejovog koncerta i da usput poseti majku koja živi u neposrednoj blizini Kelna.


Uprkos izostanku glavne zvezde, veče je ipak bilo interesantno i zabavno za one koji su se zadovoljili i "minimalcem" jer se klavijaturista Zoran Jagodić Rule potrudio da napravi dobar štimung u sali kako bi se što manje primetio izostanak Džeja.

POVEZANE VESTI

Petak 02.05.2014. 16:28
šljokenzi šljivo-viski naiskap, jest aj šljok
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online