Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 07.04.2014.
21:46
kurir-info.rs A

Preporođen: Keba se leči Teslinim talasima!

Dragan Kojić Keba (54), pošto je godinama mukotrpno radio i imao buran život na estradi, odlučio je da se podvrgne alternativnoj metodi isceljivanja - Tesla metamorfozom!

Nov čovek, smiren i veseo : Dragan kojić Keba
 

Folk pevač već nekoliko godina proučava dela velikog pronalazača Nikole Tesle, a po preporuci prijatelja, krenuo je na seanse takozvanim Tesla talasima, koji za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na njegovom telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, i to tako što se koriste direktno iz aktivnog polja, upravo onako kako je Tesla objašnjavao.

"Keba nema nikakve psihofizičke probleme, ali je zbog sebe i želje da unapredi svoj život odlučio da ovu Teslinu metodu lično primeni na sebi. S obzirom na to da već duže vreme proučava Teslinu literaturu, on se posavetovao sa osobama koje su se podvrgle ovim tretmanima. Iako nije pobornik alternativnih metoda lečenja, i čak sa sumnjom gleda na takav vid terapije, odlučio je da proba, te je zakazao termin u jednoj privatnoj ordinaciji. Već posle prvog tretmana bio je zapanjen rezultatima, što ga je podstaklo da nastavi sa terapijom", izjavio je za izvor blizak pevaču, i dodao da je Keba sada veseo i smiran, a na probleme gleda sa drugog aspekta.

Nikola Tesla: Keba proučava dela velikog pronalazača
 

Na njega ovaj vid isceljivanja, odnosno lečenja, utiče odlično, i na svakodnevne probleme gleda drugačije. Bez nerviranja rešava sve što može, prosto rečeno, ne troši energiju bespotrebno, a njegovo opšte zdravstveno stanje je odlično. Nedavno je na jednom snimanju svima pričao da sada ima mnogo više energije, koncentrisan je na bitne stvari, jer to mu pomaže u privatnom životu, ali i na poslovnom planu, jer ovih dana privodi kraju rad na novoj pesmi „Ne mogu ti ja pomoći“ - ispričao nam je izvor blizak pevaču, a kako bismo saznali od Kebe kako se oseća posle ove metode lečenja, kontaktirali smo sa njim.

"Bio sam na tim tretmanima i osećam se preporođeno! Nov sam čovek, smiren, veseo, i na život gledam potpuno drugim očima. Inače, moram da istaknem, trebalo bi da svaki čovek uradi ovo na sebi, jer se nakon tretmana osećaš preporođeno", izjavio je Dragan Kojić.

Ponedeljak 07.04.2014. 22:44
Pošto se preporodio i postao smiren posle tretmana, nadam se da neće više da udara novinare i lomi kamere
Utorak 08.04.2014. 08:59
Keba deluje kako deluje preko malog ekrana, ali koga zna uzivo moze da iskaze samo reci hvale za njega. Prijatan covek u drustcu, ne pravi se zvezda, opusten i normalan, a sto se tice novinara, pa ko ne bi onakve iz paparaco lova hteo da ne izmlati??
Utorak 08.04.2014. 09:54
Primenio Teslinu metamorfozu kod babavračare...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online