Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.03.2014.
13:44
S. Đurić - Vesti A

Klinci umalo rasplakali Sašu

Saša Matić (36) posetio je u društvu svog prijatelja, ministra sporta Vanje Udovičića Dom za decu ometenu u razvoju u beogradskom naselju Sremčica i tom prilikom održao mini koncert. Popularni pevač nerado govori o svojoj humanosti, ali priznaje da su ga klinci u Domu raznežili.

Verna publika: Nastup Saše Matića za štićenike Doma
 


- Pun sam utisaka i emocije su učinile svoje. Rekli su mi da je bilo momenata da su deca zaplakala, a i ja sam bio na ivici da zaplačem. Sve moje pesme znaju i tražili su sami "Neke ptice nikad ne polete", "Poklonite mi nju za rođendan"... Što se tiče pomoći izabrao sam nekoliko stvari koje im trebaju, malo tehnike što je njima potrebno. Nisam hteo na svoju ruku da uzimam bilo šta, nego sam se konsultovao sa ljudima koji rade u Domu, jer oni znaju šta je ovoj deci potrebno da im se donese - kaže Saša Matić.

Prijatelj ste sa Vanjom Udovičićem?
- Da, mi smo veliki prijatelji dugo godina. I on se odazvao ovoj akciji što mi je mnogo drago. Zajedno smo rešili da dođemo ovde, jer je zaista potrebno i deci i ljudima koji rade u ovom Domu da damo podršku i podstrek da nastave u svemu ovome.

Čuva privatnost

Kako su vam ćerke i kako uspevate da sačuvate privatnost?
- Dobro su deca. Aleksandra i Tara su divne devojčice. A, što se tiče privatnosti, nisam toliko egocentrik i ljudi me ne znaju po skandalima. Zasad mi uspeva da štitim privatnost i svoju karijeru ću i dalje da gradim isključivo svojim radom i kvalitetnim pesmama. Kod mene je sve dozirano. Kad me ima u novinama ima me koliko treba, kad ne treba da me ima - nema me. Živim normalnim životom, radim i uživam sa porodicom - kaže Matić.

Često se odazivate humanitarnim akcijama? Da li ima humanosti na estradi?
- Da, ima. To su obično neki koncerti. Nisam često pevao na humanitarnim koncertima, jer sam previše zauzet. Ali, uvek se dogovorimo i nađemo neki kompromis i neko rešenje. Ja obično uplatim novac, daju mi žiro račun i uplatim donaciju koliko mogu nekom kome je to zaista potrebno, ili odem i otpevam kad me pozovu, a kad mi vreme dozvoljava.

Šta radite trenutno? Kažete da imate puno nastupa?
- Nemam pojma gde sam sve. Stalno nešto sviram i pevam. Radim dosta po Evropi. Do kraja juna sam baš prezauzet, pa posle toga sam rešio da se malo odmorim, jedno 15 dana. Valjda ću uspeti da odem na godišnji odmor.

Često nastupate u Hrvatskoj gde imate vernu publiku, a vole vas i u ostalim zemljama bivše Jugoslavije...?
- Ima tri pevača iz Srbije koja dobro rade u Hrvatskoj. To su Miroslav Ilić, Željko Samardžić i moja malenkost. Tako da sam ja u Hrvatskoj apsolutni kralj. U Splitu mogu šta hoću, mogu i u Zagrebu. Ma dobro, ja sam čovek koji gde god da nastupa ima dosta i prijatelja i svugde se lepo osećam, svugde sam lepo primljen.

Ima li krize u vašoj branši?
- Pa takvo je vreme. Kriza je na svim poljima, pa i kod nas. Ne vidim ja tu neki veći razlog za brigu. Ja radim svoj posao i ne obraćam pažnju na druge. S druge strane, treba učiniti sve da se sačuva ime i kvalitet, pa se neće osetiti ni kriza. Na kraju krajeva trudimo se da je pobedimo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online