Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 16.03.2014.
11:28
24ur.com A

"Boli me što otmičari mog sina još nisu pronađeni"

Lepa Brena je u intervjuu za slovenački portal 24ur.com rekla da i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da nije razrešen slučaj kidnapovanja njenog sina Stefana, iako je od tada prošlo više od 13 godina.


Posle promene vlasti 2000. godine u Srbiji se nije znalo ni ko pije ni ko plaća: Lepa Brena o nerešenom slučaju kidnapovanja njenog sina Stefana
 

"Stefan je kidnapovan 23. novembra 2000. U Srbiji je pre toga bila petooktobarska revolucija i posle promene vlasti u našoj zemlji se nije znalo ni ko pije ni ko plaća. Ono što je meni žao, kao ženi, kao jednoj majci i supruzi, jeste to što su sve otmice u Srbiji razrešene i sve se zna ko je šta uradio i jedina otmica koja nije rešena je otmica moga sina", rekla je pevačica i dodala da je to pravni slučaj bez presedana.

"I prosto razmišljate kako je moguće u jednoj pravnoj državi u kojoj treba da bude zaštićena svaka majka, svako dete, svaki čovek, svaki penzioner… Svako treba da dobije svoju pravdu, bez obzira da li ste vi poznata ili nepoznata ličnost. Ja sam jako miroljubiva i sve to, ali ipak me negde to boli. Ja ne tražim da niko pada u nesvest zato što sam ja poznata ličnost ali u pitanju je jedan pravni slučaj bez presedana i svaki normalan čovek bi tražio da se takva stvar reši", kaže Brena za slovenački portal 24ur.com.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.03.2014. 12:16
Kako mogu biti otkriveni kad nisu hteli da sarađuju sa policijom nego odneli otkup i dobili sina nazad, sve ove godine ćute i ne iznose nikakve detalje o otmici i hoće da se otkriju otmičari
Nedelja 16.03.2014. 15:54
Hmm....malo...malo pa Fahreta se oglasi o tom kidnapovanju od skoro prije 15-ak god?! Nešto mi malo čudno jer Boba Živojinović ni jednu jedinu rječ nije rekao niti izlazi sa bilo čim u javnost...A I NJEMU JE STEFAN SIN KOLIKO I NJOJ ! Fahreta je i prije možda 20-ak dana takođe davala izjave u vezi otmice i kako se još nije oporavila i tome slično. Koliko mi je poznato Fahreta nije skoro imala neku dobru pjesmu, i to malo koncerata što ima živi od starih hitova i stare popularnosti. Danas se skidaju gole, lupetaju razne nebuloze da bi imale par minuta pažnje a njene godine to ipak ne dozvoljavaju pa bar ovom temom da malo talasa.....Ne znam možda griješim ali mi na to liči?!
Nedelja 16.03.2014. 13:48
Hanuma ako budeš i dalje pevala u hrvatskoj na kostima pobijenih srba i pljuješ po srbiji u kojoj si sve stekla i dobila oteće i tebe i u vreći baciti u dunav i otplovićeš u crno more ovim tvojim rođacima Tatarima
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online