Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.03.2010.
18:08
Vesti A

Otišla je najlepša Srpkinja

Goran Stojićević Karamela, poznati imitator i najbolji prijatelj Ksenije Pajčin danima ne prestaje da plače. Potpuno je slomljen zbog njene smrti, "pretura" po glavi razgovore s njom, svađe i pomirenja sa Filipom kojima je prisustvovao pokušavajući da pronađe odgovor na pitanje zašto je Kapisoda ubio Kseniju, pa sebe. A, odgovora nema...

 Mnogo mi je teško zbog Ksenije: Karamela izgubio dragu prijateljicu
 

"Teško mi je da govorim, nikada mi u životu nije bilo ovako teško. Potpuno sam slomljen, izgubljen... Ne znam kako da izdržim, ne znam kako ću živeti bez nje. Dugo se znamo, a poslednje tri godine bili smo nerazdvojni, bili smo najbolji prijatelji. Treba da idem kod njene majke Ljubice da je utešim, a ne znam šta bih joj rekao", kaže Stojićević za "Vesti" i počinje da plače. Suza suzu stiže, dok jecajući samo ponavlja: "Zašto je to učinio?".


Da li ste mogli da naslutite da će se njihova ljubav završiti ovako tragično?

Niko kao Ksenija nije voleo život. Bila je jedinstvena, neponovoljiva, kompletna. Onako visoka, zgodna, beskrajno lepa, izuzetno pametna i uz sve to - dobar čovek! Bila je najlepša Srpkinja. Ona, pa mnogo praznih mesta iza nje, niko joj nije bio ravan. Bila je divlja, izuzetna u svakom smislu. Filip ju je ludo voleo... Ali, izgleda da se najveće ljubavi uvek završavaju tragično.

"Nisam, ni u najcrnjim snovima nisam mogao da sanjam da bi ovako nešto moglo da se dogodi. Voleli su se, svađali i mirili. Filip je ludo voleo Kseniju, ali bio je ljubomoran i njoj je to smetalo. Ali, niko nije mogao ni da sanja da će se njihova ljubav završiti ovako tragično i da će on svojom ljubavlju bukvalno ubiti Kseniju."


Šta se dogodilo u nedelju uveče?

"Bili smo zajedno na snimanju emisije "Ništa za sakriti" na RTV Pinku. Ksenija me je predstavila kao najboljeg prijatelja i ja sam ostao bez reči. Nikada me tako nije predstavila, iako smo i ona i ja znali da je tako. Bio sam dirnut, oduševljen njenim toplim rečima, ne sluteći da će to biti poslednji put. Filip je došao u emisiju sa cvećem i iznenadio je. Bili su srećni i pomislio sam da će konačno sve biti u redu."


"Međutim, iste večeri Ksenija i Filip su se žestoko posvađali, intervenisala je policija, a ona je pozvala Stojićevića da hitno dođe u njen stan na Voždovcu. Ispred zgrade je zateko policijsku patrolu kako odlazi i Filipa kako plače i ponavlja da ne može da živi bez nje, da će se ubiti. Karamela nije pridavao važnost njegovim rečima, jer u takvim situacijama ljudi svašta govore. Popeo se u Ksenijin stan, koja je ponavljala da ne može više da trpi njegovu ljubomoru. Uspeo je da je smiri i pozvali su Filipa u stan gde su se ponovo pomirili. Ni tada ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se dogoditi dva dana kasnije."

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online