Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 31.01.2014.
05:52
telegraf.rs A

Izem ti žiri: Soraji zamerili silikone, a Ceci ishvalili grudi!

U emisiji “Paparaco lov” žiri u sastavu: manekenka Danijele Amidžić, Doktor Filgud, psihologa Aleksandra Janković i novinara, komentarisano je 15 najseksi cica sa naše estrade.

Bravo, Ceco, Srpkinjo! Svetlana Ražnatović najseksipilnija na estradi

I dok su se, među lošije plasiranim našle gotovo sve pevačice sa silikonima, pa i starleta Soraja, kojoj su svi zamerili obim grudi, prvo mesto zauzela je Ceca, uz sve moguće pohvale, iako ima jednako velike grudi kao starleta i uopšte nije imuna na silikone. (I ovde ne možemo da ne pitamo: A koja je svrha zameranja ženskim grudima?)


- Ne volim takav izgled. Stvarno nisam za te ogromne grudi i za ta usta! Kada se radi neka estetska intervencija, to se radi da deluje prirodno i da ne bude toliko uočljivo! Za mene je ovo prenaglašeno! - komentarisala je Danijela izgled Soraje Vučelić.


Sa njom se složila i Aleksandra, koja je rekla da Soraja liči na slovo “S” i da mora da napumpa i guzu, kako bi bila proporcionalna sa svih strana.

Ko je pronašao da ovde nešto nije u redu, svaka mu čast: Soraja Vučelić
 


Za Sandru Afriku su rekli da super izgleda, ali da se ni po čemu ne izdvaja, budući da svaka druga devojka izgleda tako. Zanimljivo je da su za Radu rekli da je neverovatno koliko joj noge idu u “X”.


Prvo mesto zauzela je Ceca. Svi u žiriju su ostali gotovo zapanjeni na njen izgled, što uopšte nije strašno, nego nije lepo što nisu korišćeni isti aršini za sve.


- Ja ne znam na estradi ženu koja bolje izgleda od nje! Prvo, njen genetski potencijal je fantastičan! Šta god da obuče, dobro joj stoji!- rekla je Aleksandra, a Danijela je dodala da uopšte neće da je komentariše, jer je Ceca legenda. Novinar Ivan je dodao da ne želi da se zamera pevačici.

POVEZANE VESTI

Petak 31.01.2014. 08:19
Hahaaaa ma sve je to namestaljka,nemam nista licno protiv Cece,ali....nju nikada necete viditi u bikiniju,a znate li zasto?...Zato sto ima noge tanke ko stapici,i uvek je u nekom sortsu okomotana u neke providne marame i u tom fazonu,a vrh vrhova su njeni silikoni u dupetu.
Petak 31.01.2014. 16:44
Izem ti i ovakvu vjest kad je tema nečije grudi.....
Subota 01.02.2014. 07:43
Izvan svakog dobrog ukusa...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online