Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.01.2014.
02:22
K. Marković - Vesti A

Veselili se sa Jelenom Broćić

Nakon četiri godine pevačica Jelena Broćić, koja je dugi niz godina na estradi, i pored svega je ostala dosledna sebi i svojoj muzici, prošlog petka u klubu Vojvodina u Melburnu održala je prvi od više koncerata u okviru svoje novogodišnje turneje u Australiji.

Publika Jelenu Broćić voli jer je jednostavna, pristojnog izgleda i neposredna sa njima. I na koncertu u sali Vojvodina, dva dana posle novogodišnje fešte, Jelenu je u dočekala verna publika koju je ona podsetila na pesme kojima gradila svoju karijeru, ali ih je obradovala interpretacijom najpoznatijih hitova srpske narodne muzike.


- Svima želim da 2014. godina donese mir u duši, radost i naravno zdravlje i sreću. Ništa drugo nam nije potrebno - poručila je Jelena Broćić zemljacima u Australiji na

Volim Australiju


- Iskreno volim Australiju. Naši ljudi su ovde gostoljubivi, čuvaju naše običaje, druže se pa nas i pozivaju u goste. Zaista mi je lepo ovde, nikad dosadno, pored druženja sa publikom vreme se iskoristi i za obilazak grada, kupovine i naravno pevanje - kaže Jelena Broćić.

početku svoje turneje.


Tužna što je zbog tehničkih problema doček Nove godine u Melburnu bio otkazan, Jelena najavljuje da će tokom predstojećih koncerta pokušati da svojoj publici nadoknadi to izgubljeno druženje.


- Da to je dodatni motiv da još bolje uradimo doček srpske Nove godine u Sidneju. Vlada veliko interesovanje za doček u Bonirigu. Sticajem okolnosti ovog puta imam samo jedan koncert u Sidneju, ali ću biti malo duže sa publikom - rekla nam je Jelena Broćić.


Na uspešnoj turneji 2009. godine Jelena Broćić je u Australiji gostovala sa poznatim kolegom Ljubišom Radoševićem.


- Ovog puta sam sama, nastupam sa predivnim orkestrom Siniše Džavića. To je vrhunski umetnik sa kojim se znam još iz Srbije, tako da publiku očekuje zaista jedno lepo druženje uz sjajnu muziku i atmosferu - poručuje gošća iz otadžbine.
Za ovu godinu Jelena planira da svoju publiku obraduje sa nekoliko novih pesama, i na tome uveliko radi. U subotu uveče Jelena je održala koncert u sali Srpskog sportskog centra u Kizborou. U petak je u Džilongu, a u subotu u Srpskom centru za Zapadnu Australiju u Madingtonu.

Posvećena porodici


Odsustvo sa estrade pravda i posvećenosti porodici, jer je majka jednog osmogodišnjaka.


- U životu na prvom mestu mi je porodica, dosta sam posvećena sinu koji evo već ide u drugi razred. Često nastupam svuda po Srbiji gde me pozovu, a posećujem i naše iseljenike po Evropi - kaže Jelena Broćić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online