Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 20.12.2013.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Nada: Marinko mi je kao brat

U jeku skandala oko Adila Maksutovića, koji je pre desetak dana prebio nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, kao bomba je odjeknula vest da je Marinko Rokvić tukao koleginicu Nadu Topčagić! Rokvić se šokirao nakon što se našao na naslovnim stranama u ulozi nasilnika, a telefon ne prestaje da mu zvoni. Zovu ga prijatelji i poznanici, čude se i pitaju se šta se dogodilo, jer svi znaju da su Marinko i Nada prijatelji već decenijama.

Joj, šta me snađe: Nada Topčagić
 

Međutim, u bombastičnom novinskom tekstu koji je podigao javnost na noge slučajno ili namerno je zaboravljeno da se spomene da se nemili događaj desio pre više od 30 godina!
 

Uvek je bilo svađa

Kako priznaju mnogi pevači svađe, čarke, pa i tuče među kolegama nisu ništa novo na estradi, samo se vešto kriju. Osim toga tada nije bilo rijaliti programa poput Farme ili Velikog brata gde pevači pokazuju pravo lice, svađaju se i fizički nasrću jedni na druge, ali sada pred TV gledaocima.
- Uvek je bilo čarki i sukoba, ali morali smo brzo da se mirimo, pošto smo zajedno radili - kaže Drljača.

- Pored svih koji su me zvali, zove me i Nada koja kuka, izvinjava se... Zovu me novinari, a ja im kažem - neka zovu Nadu, ona očigledno ima bolje pamćenje od mene, pa neka vam ona objasni jer se ja toga ne sećam! Ne znam šta da kažem, u čudu sam. Istina je da je između Nade i mene izbila prepirka, tada, na turneji po Hrvatskoj. Ona je mene udarila u cevanicu, ja sam nju povukao za kosu. Ali, brzo smo se pomirili. Davno sam zaboravio na tu priču. Mi smo kućni prijatelji već skoro četiri decenije. Nada mi je i na svadbi bila posle toga - smeje se Marinko Rokvić.


Ova zanimljiva priča stara 31 godinu oživela je sasvim slučajno, na snimanju jedne TV emisije. Poveo se razgovor na temu Adila Maksutovića i nasilja, a Nada Topčagić i Bora Drljača su se prisetili njenog okršaja sa Marinkom, čiji je svedok bio Drljača.
 

Pitajte Nadu: Marinko Rokvić

- Joj, šta me snađe! Svi mi živimo od uspomena, često ih prepričavamo pa sam se tako setila te priče, ne sanjajući kako će odjeknuti i da će biti predstavljena kao da se sve desilo juče.

- Ljudi moji, pa zovu me iz Sigurne kuće i nude mi zaštitu. Od koga, bre? Od Marinka koji mi je kao brat! Od komarca je napravljen magarac. Bili smo početnici, a na tim turnejama smo svi bili kao porodica. Voleli smo se, radili, zezali se, ali i bili nervozni i umorni zbog mnogo posla.

- Cela ta frka 1982. godine izbila je zbog toga što je neko od mene tražio autogram, a ostali su žurili. Ma potpuno nevažno i smešno, a sad ispade da ga prozivam kao nasilnika. Mi smo porodični prijatelji, skoro kao familija, ma kao da smo rod rođeni - jadikuje potresena Nada, dodajući da nema šanse da ova stara, sočna priča, izvučena "iz naftalina" pokvari njihovo dugogodišnje prijateljstvo.


Svedok Marinkovog i Nadinog sukoba bio je Bora Drljača koji se, kaže, dobro seća njihovog okršaja, jer je bio u sedviču između njih dvoje.


- Mislim da smo išli iz Koprivnice i imali smo tada po dva koncerta dnevno. Nas troje smo sedeli u kombiju, a ja sam bio u sredini. Marinko je rekao Nadi nešto što neću da ponovim, a ona je na to uzvratila:"Buljava žabo!" Onda je Marinko nju povukao za kosu, iza mojih leđa. Nada je uvek bila prznica, pa je skočila kao mačka i nasrnula na njega, a sve preko mene ni krivog, ni dužnog! Ali, ubrzo sam ih pomirio jer kako da rade zajedno, ako ne govore - priseća se Drljača.

POVEZANE VESTI

Petak 20.12.2013. 17:25
Kada bi novinari ili novine bili kažnjavani za svaku napisanu laž onda bi bilo mnogo manje ovakvih situacija !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online