Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 04.12.2013.
13:35
V. Tasić - Vesti A

Miroslav Ilić: Navijam za ovu vlast!

Miroslav Ilić (62) i ove godine nastavlja sa tradicijom da rođendan, 10. decembra, proslavlja koncertima u Centru Sava. Zbog velikog interesovanja publike zakazana su još dva nastupa, 11. i 13. decembra. Pevač je zadovoljan, jer interesovanje publike za njim ne jenjava.

Tri koncerta u Beogradu: Miroslav Ilić

- Danas je mnogo lakše organizovati koncert nego pre 13 godina kada sam počeo sa rođendanskim koncertima. Ne samo zato što je već sve odavno uhodano, već je i više medija na raspolaganju. Tu su i elektronski bilbordi, društvene mreže, pa je lakše dopreti do publike sa informacijom, a to je osnovno. U finansijskom smislu, sve je gotovo isto, u evrima naravno - kaže Miroslav.


Koliko su koncerti isplativi?
- Meni je, bogme, isplativo. Zato što nisam megaloman, zato što ne mislim da za jedno ili tri večeri treba da zaradim bogatstvo. Pa imam ja još 364 dana u godini da zarađujem pare! Ali, da znate - laže svako ko kaže da na koncertima nema para. Znam da ovo što kažem mnogi neće dočekati sa odobravanjem. Ne zaradim ja tu na desetine hiljada, ali ostane od toga lepih parica.


Kako ste podneli političke promene?
- Ma dobro... Jedan od najvećih grehova srpske politike jeste taj što se smena vlasti doživljava kao pitanje života i smrti. To treba da bude mnogo ležernije. Ovde opozicija uvek moli boga da pozicija bude što gora, da može da kaže: "Eto, koliko ovi ne znaju." To nije ljudski, nije prirodno. Ja za ovu vlast nisam glasao, ali iz sve snage navijam da bude što bolja. Za političke utakmice ima vremena, ali ovom narodu hitno mora biti bolje.
 

Reči su pojeftinile

Zašto izbegavate da pričate za novine?
- Zato što su reči mnogo pojeftinile. Boli nekoga uvo što smo se mi lepo ispričali i što tu ima šta da se pročita! - kaže Ilić.

Otkud vi u žiriju šoua Tvoje lice zvuči poznato?
- Ivan Ivanović sa Prve televizije je moj dugogodišnji prijatelj. Zvao me je da budem gost u žiriju i zamolio me da odgledam kako to izgleda, pošto i ja treba da budem imitiran. Odgledao sam i dopalo mi se. Dok smo snimali, ludo sam se zabavljao i fantastično je kad ti baš prija ono što radiš. Od svega i svačega što se emituje na našim televizijama, meni je to najkorektnije.


Kako vam izgleda žiri vaših kolega u Zvezdama Granda?
- Neću da eskiviram ovo pitanje. Direktno ću vam odgovoriti, bez mnogo priče - nemojte me zasmejavati! Pa to nije žiri, već obična lakrdija. Kao, žiri, pa vrhovni žiri, pa su svi nešto duhoviti... Eto, rekao sam.

Umorili se apostoli

Koliko je danas teško naći dobru pesmu?
- Mnogo je teško. Ovi novi apostoli, kako ih ja zovem, malo su se umorili. A oni stari, dobri, potpuno su obeshrabreni. Srećom, uspeo sam da nađem jednu odličnu baladu i spremam se da posle novogodišnjih praznika uđem u studio. Ponovo ću raditi sa ljudima sa kojima dugo nisam radio, sa ekipom mog starog saradnika Dragana Aleksandrića. Balada se zove "Volim te neizlečivo" i po njoj će se zvati kompletan album. Ja volim ili klasičan narodnjak ili baladu.

Zašto izbegavate snimanje novogodišnjih programa?
- Pojaviću se samo u RTS-ovom novogodišnjem programu. Snimio sam i jednu emisiju za moje prijatelje iz BN televizije, vrlo pristojnu. To je dovoljno. Znate li kako je bilo pre 15-ak godina? Stavim kofer u gepek i zaređam - Požarevac, Šabac, Loznica, Subotica, Niš, Sombor, Čačak... I onda dođe Božić, a mene neko sretne i kaže:" Miroslave, što te nema u novogodišnjim programima? Nigde te nisam video!" Da ne poverujem svojim ušima! Tada sam shvatio da nema nikakvog smisla juriti sa snimanja na snimanje.

POVEZANE VESTI

Sreda 04.12.2013. 14:21
Znamo mi da si uvek navijao za sve vlasti.kao pevac kapa dole, ali kao uvlakac vlstima nema mu ravnog.
Sreda 04.12.2013. 15:02
..tipicna komunjara
Četvrtak 05.12.2013. 06:41
Šta kaže zet na to?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online