Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 30.11.2013.
13:44
S. Đurić - Vesti A

Vesna zasenila mlađane koleginice

Brojni pevači iz Srbije, ali i regiona okupili su se nedavno u vili "Jelena" u Požarevcu na dvodnevnom snimanju novogodišnjeg programa DM SAT televizije. Dragana Mirković i njen suprug Toni potrudili su se da gostima ništa ne zafali.

U centru pažnje: Vesna Zmijanac

Na bogatoj trpezi bilo je svega: teletina ispod sače, lignje, razne salate, torte i kolači. A u sali pravo novogodišnje raspoloženje - pevačice u svečanim haljinama i raskošno okićena jelka u centralnom delu sale dodatno je doprinela prazničnoj atmosferi. Iako se očekivalo da će neka od mladih pevačica biti zvezda večeri, svi fotoaparati bili su upereni u Vesnu Zmijanac.

A kako i ne bi kad se 56-godišnja pevačica pojavila u crnoj, providnoj haljini bez grudnjaka. Kad su se popalili reflektori, njene grudi jasno su se videle ispod haljine, a blicevi fotoaparata su bljesnuli. Njoj to nije smetalo, već je pozirala ponosno ističući svoje bujne grudi, dok su je mlađane koleginice gledale ispod oka.


Za razliku od nje, Tanja Savić je odabrala belu haljinu koja joj je stajala kao salivena, dok je njen nastup iz prikrajka pratio suprug Dušan. Ona je otpevala svoj hit "Zlatnik", ali u ekipi nisu bili baš zadovoljni.
 

Druženje sa kolegama

Vole je kolege: Dragana Mirković

- Snimamo dva dana, biće tu još neke emisije koje ćemo za Novu godinu prikazati na DM televiziji. Uvek novogodišnji program snimam krajem novembra i volim da sam prisutna jer želim da ugostim moje kolege i družim se sa njima.

 

Drago mi je što je raspoloženje dobro, da su svi veseli i zadovoljni - rekla je Dragana Mirković, koja će za Novu godinu sa porodicom biti u Skandinaviji.

- Ajmo, Tanja, još jednom i snimljeno. I nemoj mnogo napred da ideš - rekao joj je organizator. Kratak predah Tanja je iskoristila da zameni cipele.


Spuštajući se niz stepenice pitala je muža: "Da li su ove bolje?", a on je samo klimnuo glavom. Raspoložena je bila i Indira Radić.


- Uvek se rado odazovem pozivu Dragane Mirković jer zaista uživam i ona je prava domaćica - rekla je Indira, dok je Ana Nikolić posle nastupa sela da napravi predah. Kako bi odmorila noge od visokih potpetica izula je jednu cipelu i stavila je na stolicu.
Iz Zagreba u Požarevac je stigao i Željko Bebek sa suprugom.


- Drago mi je što sam pozvan na ovu lepu novogodišnju žurku - rekao je Bebek.
Pod budnim okom Dragane i Tonija pevači su uživali u svakom trenutku snimanja, a Dragana je bila izuzetno raspoložena, pa je đuskala uz pesme kolege, a otpevala je i nekoliko svojih hitova. Na snimanju su bili i Saša i Dejan Matić, Haris Džinović, Dara Bubamara, Neda Ukraden, Boban Rajović, Maja Marijane, Marka Bulata, Alena Ademovića, Selme Bajrami, Harisa Džinovića, Snežana Đurišić, Olja Karleuša, Stoja, Halid Muslimović...

Rada Manojlović je stigla među poslednjima jer je pre toga bila na slavi kod svoje nane. Svojim vrckavim plesom i pesmama ugrejala je atmosferu, a u žaru igre pokazala i donji veš. I Džej Ramadanovski bio je veseo, akolegama hvalio sa unukom i svima pokazivao sliku malog Andrijana, sina njegove ćerke Ane i Adila Maksutovića. Očaran unukom, Džej je stalno ljubio njegovu sliku na ekranu mobilnog telefona. Snimanje je potrajalo do kasno u noć, a dodatno je začinjeno veličanstvenim vatrometom.

POVEZANE VESTI

Subota 30.11.2013. 21:43
"VESNA ZASENILA MLADE KOLEGINICE" Izvinite a čime ih to zasenila? Jel' time što se sudeći po ovoj fotografiji obukla i slikala kao jeftina k**va?! ` Ajte molim vas nemojte bar nama pojedinim prodavati m**a za bubrege....!!!
Subota 30.11.2013. 21:46
Neka joj sad neko napiše novi hit...." BAŠ MI SISE VISE"....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online