Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 16.11.2013.
14:05
D. Dušanić - Vesti A

Estrada: Lažne suze za policajce

Pevače "prati" glas da su skloni laganju. Lažu kada pričaju o poslu i honorarima, lažu za godine, lažu sebe i druge kako žive idilične živote, lažu kako su verni... Ali, pevači tvrde da nije baš tako i da kao i većina ljudi ponekad zaobiđu istinu, ali su to sitne laži koje ne mogu nikome da naude. Dešava da nisu raspoloženi da daju izjave za medije, pa slažu zašto nisu u prilici da pričaju u datom momentu.

Pare za muziku: Radiša Trajković Đani i Miroljub Aranđelović Kemiš
 


Mitar Mirić je tako znao da izvrdava, navodeći da je u Bosni, a posle desetak minuta istom novinaru je rekao kako je u Parizu. Kada su se slučajno sreli u Beogradu istog dana, nije imao opravdanja za izrečene laži.


- Naravno da nije lepo lagati, ali je ponekad korisno. Iskreno, meni se to redovno dešava kada me zaustavi saobraćajna policija, koja bi da me kazni zbog kršenja saobraćajnih propisa. Nedavno sam se raplakala kad su me zaustavili, jer nisam vezala pojas. Saobraćajac je hteo da mi napiše kaznu, ne mareći što trepćem očima i pričam umilnim glasićem, pokušavajući da se opravdam. Nije pao ni na to što sam rekla da sam trudna, te da u mom stanju nije preporučljivo da se vezujem, jer me grudi užasno bole kada ih pritiskam pojasem. I isprsila sam se maksimalno, ali on je bio neumoljiv. Nije bilo druge, pa sam počela da ronim suze. E to je bio pun pogodak! Plavac me je najzad pustio da nastavim svojim putem, bez naplate kazne. A da sam zgrešila - jesam. Smatram da su to sitne laži, malo žensko lukavstvo, koje mi pomaže da se bolje osećam - priznaje Nela Bijanić.

Trepće i plače: Nela Bijanić

Za razliku od nje Ivan Kukolj Kuki kad zgreši, spreman je da snosi sankcije, bar u saobraćaju.


- Trudim se da uvek poštujem zakon, ali ako pogrešim, odgovorno plaćam danak. Tu nikada nisam folirao. Ipak, i ja lažem kao i mnogi drugi, eto i priznajem to. Pre svega, znao sam prema devojkama da budem neiskren. Smatram da je to bilo opravdano i dopustivo. Ako ću iskren da budem do kraja, vraćale su mi istom merom! - kaže Kuki.


Radiša Trajković Đani slovi za boema i lafa, ali zbog neuviđajnih kolega, služi se lažima.


- Ne pada mi na pamet da više pozajmljujem novac i zato lažem kako ne znam u koju rupu da se sakrijem, jer sam od zelenaša uzeo pare pod kamatu. To je samo zato da bih se ratosiljao bede i izbegao neprijatne situacije u kojima mi traže lovu na pozajmnicu. Pa dosta je bilo! Ne mogu više da jurim i podsećam da mi vrate pare - iskren je Đani. Ali, svako je priča za sebe i ima i onih, mada malobrojnih koji su surovo iskreni i to im se obično obije o glavu, jer je to za estradu nepoželjna osobina.
 

Lažem ženu

- Iskren da budem, često lažem ženu da sam bio na jednom mestu, a zapravo sam se provodio na sasvim drugom. Ali, ko će da joj stalno podnosi raport gde sam, zbog čega i sa kim negde zaglavio?! Ovako mi je lakše, a i njoj milo da čuje ono što smatra da je ispravno. I tako su to bezazlene laži, koje samo skraćuju moje objašnjavanje, štede dragocene vreme, a i živce. Koleginicama takođe znam da masno slažem i udelim kompliment, posebno kada to ne zaslužuju. Lepo njima, a lepo i meni - iskren je Drljača.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online