Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 24.10.2013.
12:50
Vesti A

Zvezde Granda urušile estradu

Posle dve decenije karijere Željko Šašić (43) oseća se kao đačić prvačić dok radi sa učiteljem pevanja, uči tekstove pesama i vežba kako bi što bolje odradio imitacije u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Vredno radi, ludo se zabalja, a uz to je, kako kaže, lepo plaćen kao i svi ostali pevači koji su angažovani u ovom šou-programu.

Željko Šašić: Ne pripadam nikome, ostao sam svoj
 


"To je najzahtevniji šou koji je na ovim prostorima ikada postojao. Sve što radimo je vrlo zahtevno, ali smo i pristojno plaćeni. Za razliku od Granda koji za svoj šou Zvezde Granda nikom ništa ne plaća. Ali, to je njihova koncepcija. U Grandu samo sebi pare trpaju u džepove. Taj njihov šou je običan plagijat. Oni plagiraju i sebe i pevače. Ne gledam to, neću da se zaglupljujem", kaže Šašić.


Smeta vam konkurencija?
"Ma kakva crna konkurencija?! Niti mi smeta, niti su oni neka konkurencija. Ja se samo pitam šta će im uopšte ti pevači koje, kao, otkrivaju i afirmišu. Šta će sa tom jadnom decom koja su došla niotkuda i koja će tamo i završiti? To štancovanje pevača, nazovizvezda, postala je ozbiljna industrija koja je poremetila tokove na estradi. Poslednjih 10 godina, na ovim prostorima nije izašao kvalitetan album. Jedino što funkcioniše jeste krađa i prekrajanje grčkih, turskih i izraelskih pesama. Sve je uređeno monopolistički, nema tu mnogo iskakanja."
 

Papir ništa ne znači

x Kad ćete pred oltar? Priča se da uveliko spremate svadbu sa svojom devojkom i modelom Katarinom Lazić?
"Nama to zvanično ništa ne znači. U ozbiljnoj smo vezi i lepo nam je. Šta će biti i kad će biti - ne znam. Kako nam dune i kad nam dune. Svi manje-više znaju da sam bio u braku. Ne kažem da nosim neka loša iskustva iz bračnog života i da sam istraumiran zbog propalog braka, pa sad neću da se ženim", iskren je Šašić.

Gde vidite sebe u svemu tome?
"Ja sam stara škola i od onih pevača koji provode vreme u studiju i koji se zaista bave muzikom jer je vole. Nikome ne pripadam, ostao sam svoj. Taj moj hir i moja sloboda su užasno veliki luksuz i trošak. Ali, ne bih dao svoju slobodu ni za šta na svetu. Da se razumemo, nemam ja nikakav problem sa Grandom. Bio sam u njihovom žiriju, pojavljivao sam se u njihovim emisijama. Samo imam svoje mišljenje i osećam potrebu da ga kažem, jasno i glasno, ne plašeći se nikoga i ničega. Uostalom, sve što kažem, opet tera vodu na Grandovu vodenicu. Znam da neću ništa promeniti, ali lakše mi je kad iznesem svoje mišljenje!"

Priča se da su pevači u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" odbili da imitiraju Radmilu Manojlović. Zašto?
"Naravno da niko nije hteo da imitira Radu! Nek' je ona živa i zdrava, ali njoj nije mesto u ovom šou-programu. Ona je zvezda Granda, a zvezdama Granda nije mesto tamo gde se protežiraju brendirani pevači. O tome se radi, a ne da neko ima nešto protiv nje lično."


Kako je vaša ćerka Sofija ocenila vaše imitacije?
"Sofija mi ništa nije rekla, nismo se čuli. Osećam se nekako polovično jer su se iz mog života nekako naglo otrgle i Sofija i moja sestričina Tijana, koju su uvek gledao kao svoje dete. Sofija je u pubertetu, a Tijana u Dubaiju."

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.10.2013. 20:35
Estradu i pjesmu prvo su urušili JUŽNI VETAR sa onim tursko-iransko-muslimanskim zauvijanjem da bi konačnu tačku na sve stavili Sasa Popović sa njegovim SLATKIM GREHOM i onim pjesmičuljcima i u finalu njegov GRAND i te "zvjezdice" koje urade 1 ili nijednu pjesmicu i potom nestanu kao da ih nije ni bilo.......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online