Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 13.10.2013.
19:51
pressonline.rs A

JK: Jedino sam ja legalno kupila vilu na Dedinju

Pevačica Jelena Karleuša tvrdi da je jedina osoba koja na Dedinju živi u vili koja je kupljena legalno stečenim novcem, pišu beogradski mediji.

Teške reči na račun Seke Aleksić: Jelena Karleuša

''Jedina sam koja ima vilu na Dedinju kupljenu legalno stečenim novcem. Vlasnici u okolini su ili pod zemljom, ili na poternici ili u zatvoru!'', napisala je Karleuša na društvenoj mreži Tviter.

Odmah posle poslala je nekoliko poruka Seki Aleksić, a sve zbog, kako je i napisala, Biljane Srbljanović po kojoj je mnogo ljudi osulo paljbu kada je prokomentarisala da je haljina sa printom freske, koju je Seka pre par dana nosila, ipak previše, te da Seka izgleda debelo.

''Živiš u fejk kući, nosiš fejk Hermes, fejk D&G haljine, kineski Loboten i plaćaš muža jer si morž? I treba da me mrziš! Birkin mogu da ti poklonim, da se više ne brukaš. Kuću, muža, decu, izgled i karijeru?! Neke svinje nikad ne polete. Fascinantno mi je da Biljanu Srbljanović nazivaju narkomankom upravo oni koji su prodali kevin televizor za 50€ da bi kupili malo loše gudre! Stavljanje intelektualke Biljane Srbljanovic u isti kontekst sa šatorskom pevaljkom, sramno je kao i stavljanje slike Bogorodice na svinju'' napisala je Jelena.

Karleuša je kazala i da neće odustati od svojih stavova, te da sve to što piše - piše zbog toga što želi da mladima pokaže kako da se odnose "prema šljamu".

''Neću odustati od sopstvenih stavova. Koštalo me to koje naslovne manje i kog linča više. Ne želim da umrem sa saznanjem da sam bila p*zda. I vama, ljudima sa margina društva se bavim samo kako bih hiljadama mladih koji me prate, pokazala kako treba da se odnose prema šljamu. Ok? Tolerancija prema ološu u ovoj zemlji je na najvišem mogućem nivou. Treba se boriti za nesrećan obespravljen narod. Tolerancija je kada ne bi ni mrava zgazio onima koji ti ceo život gaze snove. Tolerancija je kada te tvoja zemlja zabranjuje, ponižava i lomi ti srce, a ti je ipak voliš najviše na svetu i boriš se za nju kao lav. Tolerancija je kada se boriš za prava homoseksualaca iako su najglasniji borci protiv tebe-upravo homoseksualci'', objasnila je Karleuša.

Biljana Srbljanović više ništa nije komentarisala, dok je Aleksićeva kratko napisala: "Znam da uspeh boli, mnooogo boli! Ali svi treba da se trude i budu dobri a ne zavidni i zli!".

POVEZANE VESTI

Nedelja 13.10.2013. 21:21
Nisi kupila vilu nego stan (tvoj muz) u ulici FLORE SENDS ...luksuzni stanovi sa zajednickim dvoristem i garazama ...ne obmanjuj narod preko njega guzovace zivis....a bilo ti je lepo sa Karicima (tada ti nisu oni bili lopovi i sa pokojnim onim mafijasem dok si sa njim bila koji je ubijen u sacekusi) i dok si se u garazi jebala sa momkom iz obezbedjenja....
Nedelja 13.10.2013. 22:50
А чијим легалним парама? Трпај и ћерај! Без права на наногицу!
Sreda 16.10.2013. 18:16
jadnice bedna, bolje da se zavuces u misiju rupu gadi mi se ime tvoje kad ga cujem.........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online