Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 02.10.2013.
10:23
Pressonline A

Zorica Marković: Vesna je svaku noć dovodila drugog muškarca

Pevačica Zorica Marković, koja trenutno boravi u rijalitiju "Farma", žestoko je oplela po svojoj dugogodišnjoj prijateljici i koleginici Vesni Zmijanac, i u javnost iznela detalje iz njihovog zajedničkog života i druženja.

Vesna Zmijanac: Estradno oživela posle "Lepeze", tvrdi Zorica Marković
 

Revoltirana i razočarana ponašanjem nekadašnje prijateljice i cimerke Vesne Zmijanac, Zorica Marković je odlučila da ispriča intimne detalje iz devojačkih dana provedenih sa Vesnom.

"Od prvog našeg stanovanja, jer smo zajedno živele u mom iznajmljenom stanu u Beogradu od 1974. do 1980. godine, doživela sam horor gledajući kako ona živi i šta radi. Ja sam tada imala vezu sa Kemalom iz Zvornika, a ono što sam gledala je nepristojno za svaku ženu, pa i za Vesnu. Kako ustanem, svako jutro drugi čovek mi se šeta po kući. Ja mislim onaj od juče, a ono drugi, mislim onaj od danas, a ono treći i tako redom", rekla je Zorica, i dodala da je ovo samo početak priče o Vesninoj burnoj prošlosti.

Pored problematičnog odnosa, Markovićeva kaže da ih je rastavilo i to što je Zmijančeva počela da se nabacuje njenom dečku Kemalu, pokušavajući da ga okrene protiv nje, dok je od previše alkohola neretko ugrožavla i svoju karijeru.

"Vesna, koliko je bila pijana, nije mogla da stoji na 'Grandovoj' sceni, a treba da otpeva 'Jorgovane'. Ličila je na žabu kreketušu. Deformisala se od alkohola. Niko joj nije želeo prići da peva da ne bi pala na bini. Jedina sam joj ja prišla bez obzira na sve uvrede, podmetanja ", rekla je Zorica i dodala: "Bila je ljubomorna na mene, moju karijeru. Nisam išla s nekim u krevet da bih nešto postigla i to mnogima, pa i Vesni, smeta jer nisam kao one. Sve sam ulagala u sebe i sve što sam stekla, stekla sam bez sponzora, bez bogatih momaka. Svaka cigla na mojoj kući je zalivena mojim znojem. U životu sam imala dva braka i dve duge veze i to je sve. Sačuvala sam porodicu i nikada nisam pripadala nijednom klanu. E to je njoj smetalo!".

Pevačica kaže i da je svojevremeno Zmijančevu zaposlila u svom restoranu "Lepeza", kako bi joj pomogla u besparici i da bi mogla da školuje ćerku Nikoliju u Grčkoj.

"Jedina sam koja joj je pružila ruku kad joj je bilo najteže. Mrtva pijana je došla na snimanje 'Grandove' emisije, a samo sam joj ja prišla. Ponudila sam joj da peva u mojoj 'Lepezi'. Ja sam je vratila iz mrtvih! Od tih para koje je zaradila školovala je ćerku u Grčkoj. A eto, pljunula me je", nastavlja ogorčena Zorica.

"Zahvaljujući meni ponovo je oživela na estradi, vratila se među žive. Ali to ona brzo zaboravlja. Postala je toliko zanimljiva pa su je zvali u Survajver. Tamo je zaradila puno novca i, čim se vratila, otišla je na potpunu operaciju lica. Neka je, i u tome sam je podržavala. Do zadnjeg momenta sam joj bila prijatelj, da bi mi ona na tako nizak način uzvraćala. Treba da je bude sramota da bilo šta, jednu jedinu ružnu reč o meni izgovori", zaključuje Zorica Marković.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.10.2013. 18:14
Progovorila je zavist,zloba i ljubomora
Sreda 02.10.2013. 11:05
Nije uopšte bitno šta je ovde istina . OVO GOVORI KOLIKI JE LJUDSKI SMRAD I BEDA Zorica Marković .
Sreda 02.10.2013. 13:38
pa moglo joj se i - neka je; njena stvar. sa kecanjem je kao i sa jelom: svakog dana nova glad. nov dan - novo jedanje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online