Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 27.09.2013.
13:41
V. Tasić - Vesti A

Suzana: Nisam ja nikakva kraljica

Suzana Jovanović slatko se nasmeje svaki put kada joj kolege kažu "da se ne bi skidali sa televizije da su na njenom mestu". A, njoj ne pada na pamet da koristi bilo kakve privilegije zbog toga što je supruga Saše Popovića, direktora Granda i najmoćnijeg čoveka srpske estrade.

U poslednje vreme češće se može videti na TV ekranima, ali samo zato što želi da publici valjano predstavi pesmu "Odavno ti nisam dobra", koju je za nju komponovao Miroljub Aranđelović Kemiš.


- Vesna Rivas nazvala me je kraljicom brzih dvojki i toliko me je nahvalila da mi je bilo neprijatno. Nisam ja nikakva kraljica, niti bih sebe ikad veličala. Ima odličnih pevačica koje sjajno pevaju dvojke i ne bih sebe stavljala na vrh. Nikada mi nije bila ambicija da budem najpopularnija, najbolja, najtraženija. Ja u životu imam druge prioritete i srećna sam zbog toga. Meni je mnogo važnije da mogu na pijacu da odem sama, da mogu svojom rukom da izaberem ono što će jesti moja porodica. Nikada nisam zloupotrebila što sam žena Saša Popovića - kaže Suzana.

Ko odlučuje o tome kad ćete se pojaviti u nekoj Grandovoj emisiji?
- Kao za sve pevače u Grandu i za mene o tome odlučuje Saša. On najbolje zna gde i kad treba da se pojavim, a za mene u Grandu važe ista pravila kao i za sve ostale. Ako imaš nešto novo da kažeš, isforsiraće te. Nikada ne bih uradila ništa bez konsultacije sa njim. Što se tiče emisija na drugim televizijama, pa idem svuda gde me zovu. Naravno, nikada se ne bih pojavila u emisijama gde se suviše zadire u privatnost, gde bi da te potpuno razotkriju i posluže narodu kao pile na ražnju! Ne idem tamo gde je sve degutantno.

Zar rijaliti Farma nije upravo razotkrivanje?
- Jeste, u suštini. Svako bira sam koliko će biti razotkriven, svako sam bira svoj put. Ja svoju kulturu i kućno vaspitanje ne bih pogazila ni za šta na svetu. Neki su, zarad

popularnosti, spremni na sve. Meni je drago što su se mladi Grandovi pevači pokazali super u tom rijalitiju. Ostalo neću da detaljišem, neću da se od mojih izjava prave romani.


Kako komentarišete to što se pojedini pevači koji su nekada žestoko kritikovali Grand vraćaju u tu kuću?
- Mnogo puta se dešavalo da neko, kome dođe žuta minuta oplete po Grandu. A onda se, posle nekog vremena, pokunjen vrati. Mnogi su progutali svoje reči. Vraćaju se jer odlično znaju ko je Saša Popović. Ne zato što je moj muž, ali čovek je pokazao da ovaj posao radi najbolje na svetu. Sale proizvodi program kao na traci, ogroman je pritisak na njega. Grand je moćan i snažan, ali nikada se ne može ugoditi svima. Mnogi precenjuju sebe, nemaju strpljenja, uleću iz greške u grešku. Treba ići polako, ali sigurno. Ja sam dugoprugaš. Nikad nisam jurila ni za čim. Sve što je trebalo da mi se desi, desilo se. Uvek sam imala male, skromne želje. Nisam očekivala previše, a dobila sam mnogo.

Pare ulažu u posao

 

- Ne glumim holivudsku zvezdu u Srbiji. Meni je tužno što se danas sve pretvorilo u jurnjavu za materijalnim, što se zaboravilo na lepe reči. Meni je važno da mogu da uživam u malim stvarima. Nikad me nije zanimalo da vozim najbolji auto, da imam najveću i najlepšu kuću. Srećna sam što sam decu vaspitala da budu čestita i skromna. Moj sin Danijel je svoj čovek, a Saletovoj i mojoj ćerki Aleksandri nije najvažnija stvar da nosi firmirane krpice. Niko od nas nije u tom fazonu. Aleksandri je važno da bude čista, uredna, ispeglana. A, što se tiče Granda - svaka parica je uložena pametno u posao što se i vidi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online