Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.07.2013.
14:17
D. Dušanić - Vesti A

Mile plaća da ne uđem u rijaliti

Kako počnu pripreme za neki domaći rijaliti šou program, tako pozive za učešće dobijaju brojne poznate ličnosti. Marta Savić (47) kaže da je do sada više puta odbijala takve pozive.


 

- Zvali su me da uđem na Farmu i u Velikog brata, ali... Da sam slobodna i nemam porodicu, prihvatila bih poziv iz cuga, jer imam želju da me publika upozna baš onakvu kakva jesam - bez šminke, vrednu, pričljivu. Ali, ovako, nema šanse. Ne želim da iko zbog mog pojavljivanja u rijalitiju drži pod medijskom lupom mog muža ili ćerku, čeprka po njihovim životima, izvrće činjenice - kaže Marta.

Zar vam ne bi teško palo rano ustajanje, pošto je poznato da ne ustajete pre podneva?

- Ne bih se uopšte folirala, niti dodvoravala publici. I tamo bih spavala do podneva, možda i duže, a kad ustanem onda bih, kao i kod kuće, krenula da spremam, ribam, glancam... To sam ja!

Šta na sve to kaže vaš suprug Mile Kitić?


- Smeje se i kaže da mi tako nešto nije potrebno. Bolje je da sedim kod kuće i uživam, a on će mi dati više para nego što bi bio honorar u rijalitiju. Moj muž ne žali da odreši kesu, plati više od drugih, samo da ja ostanem uz porodicu.


Početkom godine ste operisali žučnu kesu, kako se sad osećate?

- Hvala bogu da su prošle te muke. Nisam ni pretpostavljala da imam kamen u žuči, iako sam pre četiri godine tokom odmora u Egiptu imala jači napad. Posle toga nisam imala problema, osim povremenih nadimanja, što sam prepisivala prejedanju, sve do napada koji je doveo do operacije. Posle toga tri i po meseca jela sam samo mlad sir, surutku i integralni hleb. Verujte, porađala sam se prirodnim putem, nije bilo lako, ali to se ne može porediti sa ovim bolovima. Mnogi ne shvataju da kamen u žuči nije naivna stvar, jer kako reče moj lekar, to je kao da imate tempiranu bombu. Ne zna se kad može da napraviti haos u organizmu. Nedavno sam radila analize krvi i sada je sve u najboljem redu.

Da li ste nastupali poslednjih meseci?

- Nisam, jedino sam snimila spot za pesmu "Nek boli". Za tu priliku obukla sam venčanicu, prvi put u životu. Ispunila sam svoju davnašnju želju, pošto je nisam nosila na venčanju i odlično sam se osećala u venčanici.

Ko je najstroži kritičar vašeg muža i vas?


- Naša ćerka Elena zna opasno da iskritikuje neke moje stare pesme i nastupe. Što se numera novijeg datuma tiče, one joj se dopadaju. Dešavalo se da Mile i ja donesemo kući iz studija tek završene snimke, zadovoljni odrađenim poslom, a onda ih ćerka s posebnom pažnjom preslušava. Zapaža i najmanje greške, skreće nam pažnju na pevanje, intonaciju, argumentovano iznosi opaske, pa smo već nekoliko puta njen otac i ja morali da se vraćamo u studio i ponovo snimamo neke delove. Tako ispada da dok Elena ne da zeleno svetlo, pesma ne može na album.
 

Talentovana ćerka


- Elena je jako talentovana, ali jedva smo je naterali da za moj rođendan zapeva. Morali smo da ugasimo svetla, da ima posebnu atmosferu, pa je tek onda pustila glas, a mi smo je snimili. Nju narodnjaci ne interesuju i ne peva ih, tako da nema šanse da se nađe među Zvezdama Granda. S druge strane, ne vidim da je iko od pobednika ostalih muzičkih takmičenja nešto postigao, da se karijeri tih otkrivenih talenata neko zaista posvetio, kako to rade na primer u Nemačkoj ili Velikoj Britaniji. Zato ne verujem da će Elena ići tim putem. Ali, pevaće ona sigurno!

 

Odložen put u Egipat


- Obožavam Egipat i ne znam koliko puta sam bila u toj zemlji. Posle operacije žuči, čim mi je bilo bolje otišla sam tamo da se odmorim. Od aprila sam bila tri puta. Elena i ja smo nameravale i ovo leto da tamo provedemo odmor, ali zbog nemira smo odustale. Imam brojne prijatelje Egipćane, koji su bili nezadovoljni svojim predsednikom i sada su srećni što je došlo do smene vlasti. Ali, zna se da su takve situacije uvek mučne, ima nedužnih žrtava, narod snosi posledice... Jedva čekam da se normalizuje situacija i da opet otputujem u Egipat, nadam se u septembru-oktobru.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online