Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 11.07.2013.
11:54
tportal A

Ovo ne bismo očekivali od Severine

Pročitajte šta bi Severina radila kada bi bila anonimna, u čemu se oseća najseksipilnije i šta nosi po kući...

Savršeno zgodna Seve: Njoj sve lepo stoji

- Da sam anonimna, istrčala bih iz auta i trčala po kiši Sarajevom... Naravno, to sam proživela, nije bilo nikog na Ferhadiji - milina. Sedela sam i u odeći u plićaku na Bačvicama u Splitu s prijateljima oko pet ujutro, pre par godina i niko nije ni pomislio ko sedi u plićaku obučen, sasvim ležerno kao u dnevnom boravku. Pričali smo naravno o važnim temama, potpuno smrznuti, ali moliću lepo, vrlo dostojanstveni. A bila bi to fotografija za 500 kuna, "snimio čitatelj", da nas je neko pratio. To su retki trenuci tu kod nas. U inostranstvu me niko ne zna pa te detinjarije mogu izvoditi bez problema. Sada malo teže jer imam amajliju od 12 kilograma koju nosim u naručju, rekla je za Buro 24/7 Severina i dodala ko se brine o njenom stajlingu i što najviše voli da nosi.


- Nemam stiliste, imam samo jednog, ali vrhunskog i vrednog, Petra Trbovića. S njim se dogovaram za stajlinge oko spotova, editorijala i koncerata. Odgovara mi senzibilitetom, znanjem, ponašanjem i diskrecijom. Za javna pojavljivanja se oblačim sama iz jednog jedinog razloga - krijem i od sebe i od drugih šta sam kupila. Onda se svi iznenade odakle mi, a ja se pravim luda. Volim da nosim sve što me čini srećnom, zadovoljnom i seksi. Pod tim seksi ne podrazumevam sado-mazo odeću ili neku mini suknju. Za taj osećaj dovoljne su farmerke i njegova potkošulja i ostaci njegovih prstiju u mojoj kosi... i bez šminke, dodala je Severina.

Otkrila je u čemu se najbolje oseća kod kuće:

- Ponekad u običnoj majici, ponekad u nekoj svili ili egzibicionističkoj spavaćici, ponekad u staroj omiljenoj trenerci... Sa sinom se valjam po podu, krevetu i smejemo se... Razne varijante na tu temu, spontana je Seve.

Kad Seve prodaje sladoled u Knez Mihailovoj:

POVEZANE VESTI

Četvrtak 11.07.2013. 11:57
Medena priča za novine...
Četvrtak 11.07.2013. 12:39
Severina je samo ''ciglja u zidu'' primenjenih markentiskih lekcija koje dobri djaci koriste kako bi osvojili zastavicu ove ili one divizije! Ne gledam toliko TV da bih rekao kako na mene utice Frikom reklama, ali na radiju ubise sa Bajagom i kampanjom ''Godine prolaze sa Opelom...''
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online