Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 10.07.2013.
11:39
pressonline.rs A

Goca: Dobila bih Vesnu Rivas na sudu

Nakon završetka četvrtog serijala rijalitija "Farma", ali i posle žurke koju je tim povodom organizovala u svom domu, Goca Božinovska je podelila svoje utiske sa beogradskim medijima.

Goca Božinovska je imala žestokih okršaja u rijalitiju Farma sa koleginicom Vesnom Rivas
 

Farmeri su Memovu pobedu, ali i kraj svog boravka na Farmi, proslavili u kući Goce Božinovske, u Surčinu, gde su se veselili do devet ujutru.

Pročitajte još - Tuča na Farmi: Vesna odvalila Gocu!

"Lepše veče u životu nisam imala! Tako je i moralo da bude, kada je bilo spontano. Ja sam planirala da napravim veselje za sve svoje prijatelje kada se sve slegne, ali su me moja deca preduhitrila. Sve su sami organizovali tako da ja rođenu kuću nisam prepoznala", rekla je za Pressonline ujedno i srećna i tužna Goca Božinovska, dodajući:

"Izuzetno mi je drago što je Memo pobedio. On je bio moj favorit, ja ga prosto obožavam! To je jedna lafčina od čoveka, koji je znao da stane uz mene i podrži me. Mnogo sam srećna što su pare završile u njegovim rukama".

Kada su novinari pitali Gocu o zanimljivim trenucima sa žurke, samo se nasmejala i rekla kako je Ekrem bio najveseliji, te da je celo veče ljubio, pevao joj i govorio joj kako je voli, jer se nije folirala.

"Osećam se kao pobednik! Kada sam ulazila u studio nakon izlaska sa Farme, stajala sam više od dva minuta i čekala da publika završi sa aplauzom. Primam mnogo poziva u toku dana i ljudi plaču što nisam pobedila. Verujte mi, to mi je veća nagrada, nego da sam uzela pare".

Goca je sada i srećna i tužna što je napolju. Nedostaju joj svi ukućani i stalno nekoga zove telefonom. Zahvalna je i ponosna što posle jednog takvog šoua ima koga da okrene i što je sa svima dobra i nakon izlaska. Zato su novinari morali da pitaju za Vesnu Rivas sa kojom, posle mnogobrojnih svađa koje su kulminirale i fizičkim obračunom, nije izgladila odnose:

"Ja o toj ženi nemam više šta da pričam. To je za mene završena priča. Krivo mi je samo što sam je ikada upoznala! Rekla sam da ću je tužiti, ali za sad ću to ostaviti po strani. Ne volim sudove, a i da izađemo pred isti, dobila bih je sigurno! Od toliko uvreda koje sam dobila od nje, najviše me je pogodilo što je rekla da sam prostitutka i da tako zarađujem pare. Ja sam pevačica i tako izdržavam porodicu", potreseno je ispričala Goca i dodala:

"Kada su me posle izbacivanja vratili na Farmu, samo sam čekala Vesnu da mi se obrati. Rekla sam joj da ako hoće bilo kakvu komunikaciju sa mnom mora najpre da se izvini i povuče sve što je rekla, a ona je očekivala isto. E, zato ne pričamo! Ne bude li prestala da me spominje i provlači kroz novine, unajmiću najbolje advokate i tužiću je!"

POVEZANE VESTI

Sreda 10.07.2013. 15:59
Auuu, ala se ova zena ubija od posla. Imala je 3 pesme u karijeri i od pevanja izdrzava porodicu?? Necu da pricam puno, ipak mi je komsinica...malo dalja, nekoliko ulica, ali ipak komsinica. ...a kuca je Sijanova, ona ima pravo uzivanja, jer su joj dozvolili bivsi svekar i svekrva, zbog Zoranove dece...nista ona nije tu zaradila ni doprinela...
Sreda 10.07.2013. 18:04
Žena je alkoholičar, tu sve počinje, i sve će i da se završi, ako ne počne da se odvikava.
Sreda 10.07.2013. 15:10
I tako nasi naucni kadrovi po zavrsetku kafanske magistrature i vasarskog doktorata se spremaju da okulture srbe i srbiju. Srecna smo mi nacija a jos sretnija zemlja koja nas drzi na povrsini, pa ce tako u dalekoj buducnosti pored Nemanjica i ostalih slavnih predaka u nasoj (u zadnje vreme) ponosnoj istoriji stajati imena nasih junaka okicenih izdajnickim doktoratima i kafansko-estradnim magistraturama. Normalno dace se pominjati silikonski delovi tela nasih pionira novog svedskog poretka pa ce se buduce generacije (ako ih bude) pitati u kakvom je raskosu zivela srbija. Boze molim te sacuvaj nas od velikog brata i estradnih sestara.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online