Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 09.06.2013.
03:27
telegraf.rs A

Aca Lukas “oduvao“ Marakanu

“Najveća žurka na Balkanu“ održana je na “Marakani“ pred 50.000 ljudi koji su kao jedan pevali Acine najveće hitove. Koncert je obeležila najbolja svirka, odlična organizacija, puno vizuelnih efekata, baklje, vatromet i veliki broj poznatih ličnosti među kojima Ceca, Brena, Jovana Tipšin, Goga Sekulić sa mužem, voditelj Vlada Stanojević, Saša Kapor, Ivica Tončev, Veljko Ražnatović, Vujadin i Mirka Savić...


Obećao dobar provod, "isporučio" dobar provod: Aca Lukas

Aca Lukas je obećao svojim fanovima spektakl na stadionu “Marakana”. Obećanje je ispunio, a mnogobrojna publika bila je glasnija od ozvučenja poslednje tehnologije. Vatromet, veliki broj hitova, publika u delirijumu, poznate ličnosti i dobra organizacija obeležile su ubedljivo najveću žurku na Balkanu!


Acine pesme su pevali i stariji, ali i oni najmlađi, svi ujedinjeni u tome da se dobro provedu. Pre Lukasa nastupila je Marina Visković koja je prisutne zagrejala hitom “Alisa u zemlji čuda”, a nakon toga otpevala je još tri pesme. Skandiranje i opšta pometnja nastala je kada se Aca sa bendom pojavio na bini i koncert započeo pesmom “Nešto protiv bolova”, a nastavio pesmom “Ako ti još fali”. “Marakana” se u trenutku “zapalila”.

Zapalila se Marakana od Acinih hitova
 


Kao što je najavljeno na poslednjoj probi, bina dugačka 130 metara bila je spektakularna, a dva kraka koja se prostiru na zapadu i istoku pomažu da Aca ima kontakt s publikom sa svih strana. Lukas je pozdravio Beograd i Srbiju rečima:


- Dobro veče Beograde, Srbijo, nadam se da ćete večeras uživati. Ja ću ovaj dan pamtiti do kraja života. Evo za one dušebrižnike koji kažu da nisam napunio “Marakanu”, ostavili smo nekoliko praznih mesta, ne brinite!- rekao je ironično folk pevač i nastavio sa pesmom “Baj pas”.


Usledili su brži hitovi, dok je publika kao jedan pevala, a nije bilo nikoga ko je sedeo. Ruke podignute u vazduh, aplauzi, pevanje, igranje, mahanje i plakanje je obeležilo naredna tri sata odlične svirke. Lukas se sve vreme šetao kako bi imao kontakt sa svima. Nizali su se njegovi najveći hitovi “Lična karta”, “Stil života”, “Rođendan”, ali i nešto starije pesme koje su obeležile karijeru jednog od najvećih pevača današnjice kao “A kada odem”, “Pesma od bola”.

 


Kada je zapevao “Istina je da te lažem” počela je vriska i skakanje posebno ženskog dela publike. Prvi gosti bili su “Lexington bend” koji su oduševili publiku svojim hitovima “Dobro da nije neko veće zlo”, “Miris karmina”, a nakon njih nastupio je i “Tropiko bend” koji je dodatno “zapalio” atmosferu. Gost je bio i Nebojša Vojvodić, mlada “Zvezda Granda”, kojeg je Aca najavio kao svog naslednika. Tokom pesme “Lešće” svi su upalili svetla na mobilnim telefonima i ceo stadion je zasijao kao nebo.


Ogroman broj vizuelnih efekata učinio je da “Marakana izgori”, skoro pa bukvalno. Naime, iznenađenje večeri bile su baklje koje su se u isti mah zapalile duž celog stadiona i tako osvetlile čitavu površinu. Tu nije bio kraj iznenađenjima. Nakon tri sata najbolje svirke, publiku je iznenadio vatromet koji je trajao 15 minuta.

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.06.2013. 09:58
Kakav krkanluk - seljadija nema za kifle, drzavu prodaje za kredit, za nesto pametno ne moze ih se ni 500 skupiti, ali na svakom seljackom vasaru minimum 50 000 fukare.
Nedelja 09.06.2013. 09:39
Iskreno govoreci Aca mi nije nikad bio simp ali cuti tog coveka uzivo kako peva i svira je ipak dobro...nasla sam se jednom na jednom splavu gde je on napravio takav stimung da ga zamalo nismo potopili....uvek se setim kako sam sa njim otpevala i jednu pesmu ...Mora mu se priznati da ume da "zapali" masu...
Nedelja 09.06.2013. 08:17
A kakav spektakl ce tek KREKETUSA napraviti!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online