Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.06.2013.
14:03
D. Dušanić - Vesti A

Viki Miljković: Volim da pevam na svadbama

Nišlijka sa beogradskom adresom Viki Miljković (38) već mesec dana promoviše novi singl "Čiki, liki, lajka", čiji je autor popularni rumunski kompozitor Kosti, sa kojim je pevačica i ranije sarađivala. Veoma je zadovoljna kako je publika prihvatila pesmu, koja ima na stotine hiljada pregleda na internetu, a stižu joj i brojni pozivi za nastupe i gostovanja u medijima.

Viki Miljković se ne odriče privatnih veselja
 






- Okupirana sam prezentacijom nove pesme, koja je vesela i pozitivna. Verovala sam u uspeh, ali ne da će stići ovako munjevito. U prilog tome idu učestale ponude koje dobijam za leto, ali i za jesen, kako iz otadžbine, tako i iz Crne Gore i inostranstva. Inače, imam još mnogo planova i iznenađenja koja spremam obožavaocima u narednim mesecima - kaže Viki.

Kada ćete snimiti spot za novu pesmu?
- Tokom leta, na otvorenom prostoru, ali još ne znam detalje. Biće opet lepršav, kao što je to bio slučaj sa "Rumbom". Naravno, neću se ponavljati, te ću izabrati drugu lokaciju, a ne plažu Kopakabana kod Ulcinja. Čim dobijem neku konkretnu ideju, znaću kako ću ga realizovati.

Da li ćete i ovaj spot snimiti sa ekipom Dragane Mirković, odnosno DM SAT-a?
- Moguće, jer smo odlično sarađivali, oni su uradili ekranizaciju "Rumbe", kao i duet sa Halidom Bešlićem "Ne zna juče da je sad".

Andrej idu u nemački vrtić

- Sin Andrej ima pet i po godina i ide u nemački vrtić. Zna mnogo stranih reči, počeo je već da sklapa i rečenice. Voli da ide u obdanište, ima tamo brojne drugare. Devojku još nije našao, pa rano je, ima vremena i za to. On stalno Tašketu i meni traži da mu podarimo brata i sestru. I mi priželjkujemo proširenje porodice, biće jednog dana, ali polako. Inače, Andreju se izuzetno dopada moja nova pesma, koju stalno pevuši. Osim nje, moje omiljene su mu "Rumba" i "Mahi, mahi".

Uz promovisanje prošlog hita "Rumba", promenili ste diskografsku kuću i imali novu frizuru. Koje novine idu uz "Čiki, liki, lajka"?
- Imam novu boju kose, koja je od svetloplave do tamnokestenjastih pramenova, a i duža je od prošlog puta. Zar to nije dovoljno?!

Najčešće nastupate u klubovima i diskotekama. Znači li to da ste se odrekli pevanja na privatnim veseljima?
- Jedno vreme je bilo tako, jer nisam imala slobodnih termina. Ali, ja obožavam da pevam na svadbama i sličnim slavljima. Još kao klinka sam se tamo kalila, pa se uvek rado odazivam pozivima da zapevam na privatnim veseljima. Tu imam priliku da se raspevam i da pevam satima, da dobijem posebnu energiju. Baš mi prija da pevam na svadbama!

Tada ispunjavate želje prisutnih, pa i pevate brojne pesme svojih kolega...
- E, nije tako. Češće mi na svadbama traže da pevam moje pesme. Mnogi se sete brojnih starih numera snimljenih još na prvim albumima, pa se dešavalo i da imam problem sa tekstom. Jer, te kompozicije nisam odavno izvodila, pa sam i zaboravila reči. Uvek mi neko pritekne u pomoć, pa se onda i ja prisetim kako ide pesma. Ali, zato u klubovima stalno pravim miks tuđih pesama, izvodim narodne i izvorne, ali i zabavne numere, evergrin, aktuelne hitove.

Razmišljate li o koncertu u Beogradu?
- Održaću ga najverovatnije na jesen. Ništa još nije precizirano, a i zavisi od mnogo toga. Svi znamo da su vremena teška, kriza, nemaština. Ipak, želela bih da ga održim, mada ne znam ni datum ni mesto gde bih se družila sa obožavaocima.

Mnoge vaše kolege priželjkuju da zapevaju u Kombank areni...
- U početku sam i ja planirala da mesto druženja bude u Areni, ali kako su brojni pevači baš tamo priredili svoje koncerte, odustala sam. Sigurno da će biti veći prostor, možda opet Hala sportova, gde sam pevala i prošli put i bilo je super, ali u obzir dolazi i Pionir, ali nikako Centar Sava.

Zašto?
- Divna je to dvorana, ali nije za moj koncert. Ne bih bila opuštena, a ni moja publika kojoj treba prostor, da može da đuska i skače.
 

Odmor na Ledenoj steni

- Rado odlazimo na plac u mom rodnom kraju. Naime, moji roditelji su odavno imali kuću i imanje u predgrađu Niša, koje se zove Ledena stena. Stalno su tamo neki radovi, nešto se dograđuje, pregrađuje, renovira, sadi, bere. U dvorištu ima cveća, voća i povrća, a za Andreja je tu raj na zemlji, gde može slobodno da trčkara na svežem vazduhu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online