Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 30.05.2013.
14:15
V. Tasić - Vesti A

U mojim buvarama nema droge

Vesna Vukelić Vendi (41) je poznata po tome što nikome ne ostaje dužna, javno kaže sve šta misli, opliće po kolegama bez bojaznosti šta će oni reći i da će se naljutiti.

Kontroverzna pevačica, koju mnogi ne smatraju pevačicom, omiljena je ličnost u rijalitijima jer je rečita i intrigantna, a za sebe voli da kaže da je filozof, mislilac, analitičar i psihijatar.


- Volim i da kažem da su mi omiljeno mesto za rad kafančine i buvare! Namerno to govorim, jer buvare su kontrast kojekakvim kristalnim dvoranama i raznim elitnim mestima koje često spominju naše pevačice. Kao, užasavaju se kafančina, one samo na kulturnim mestima pevaju. Pošto su simboli kafana srča, tuča i pijanstva, a one su kao fine pa to ne mogu da podnose. Estrada vrvi od umišljenih, prepotentnih "koncert majstora". Zato ja volim da pevam u krcatim buvarama. Ne stidim se mesta na kojima pevam, svima teram inat i lupam šamare dvostrukom moralu i foliraži koje na estradi ima koliko hoćeš - kaže Vendi.
 

Koliko na estradi ima droge i prostitucije?

- Prostitucija, kao najstariji zanat na svetu, postoji svuda. Estrada je najisturenija, pa je zato možda ljudima najinteresantnija. Koliko je ima ne znam, jer nikome nisam držala sveću. Ali, čula sam za neke starije pevačice koje su javno glumile kako su u srećnim brakovima a istovremeno su bile u interesnim vezama sa moćnim muškarcima na položajima. A što se tiče droge - dešavalo se na nekim "finijim" mestima da ljudi hoće da me "počaste". Ali, ja sam sportski tip, mene to užasava. Čujem da se na nekim mestima droga služi na tacnama. U mojim buvarama, toga nema!

Kako se borite sa folirantima i prevarantima?

- Tako što nemam posla sa njima, što nisam u dilu sa kvazimenadžerima i kvazipevačicama, što ne nosim luj viton torbe. Nakače ih na sebe, a ne znaju ni proširenu rečenicu da kažu. Da se čoveku smuči život od toga kako pevačice glumataju dame. Ovde je pozeraj pobedio iskrenost i rad, pozeraj je stvar prestiža, a foliranju nema kraja. Lažna prijateljstva, kumstva iz interesa, svi sve znaju o svemu, lupetaju šta stignu, a nepismene pevačice glume doktore nauka.


Smeta li vam kad kažu da niste neka pevačica?

- Baš me briga što me ne trpi tamo neki estradni šljam! Pa neće sigurno jedan Zdravko Čolić, legenda, reći da nisam neka pevačica. Nije važno šta kaže, već ko kaže. Estrada je puna "mrtvih duša" koje se po njoj muvaju, foliraju, a na terenu ih nigde nema. Svi zajedno smo se našli u moralnoj kanalizaciji u kojoj caruju bubašvabe, paraziti, otpaci... U tome se neki dobro snalaze, jer je to njihova prirodna sredina. Ali, ja nisam dvolična guska koja će da pliva u tome i da ćuti. Hvala bogu da postoje rijaliti programi pa se u njima svako lepo pokaže kakav je. Nema više ni umivenih novina kao nekad, koje su od glupaka pravile pametne ljude, sad se lepo vidi ko je ko.

Milanče je pevačina


Ima li neko među pevačima da valja?


- Hvala bogu da ima, recimo Milanče Radosavljević. Čovek je pevačina, institucija, gde god se pojavi on razbija i pravi haos, ali ga zato nema u medijima. Ima čovek preča posla nego da se slika i folira. A ovi što se ne skidaju sa televizije nemaju gde da pevaju, niko ih neće, narodu je muka od njih. Dešavalo se da se zatekem na nekim mestima gde su gromoglasno najavljivana njihova gostovanja. Toliko su uspešni da niko ne dođe da ih sluša. Sve takve treba demaskirati - smatra Vendi.

POVEZANE VESTI

Petak 31.05.2013. 07:16
U buvarama nema droge, samo ima buva.
Subota 01.06.2013. 13:48
nema iz vana ali ima iz nutra.nedaj ti boze da konci popuste al bi buvice skakucale.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online